• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczynki!!!!!!1

MARLENKA....
GRATULUJĘ!!!:-D:-D:-D:-D
ja tez robiłam przed i była prawie ledwo widoczna,,,, mój M mówił,że mi się przewidziało,heheh:-D:-D:-D:-Da tu jutro zaczynam 13 tydz,,,,,:-D:-D:-D:-DJESZCZE RAZ WIELKIE GRATKI<,,,,teraz życze spokoju.,i więcej optymizmu.,....

I WY DZIEWCZYNKI SIĘ DOCZEKACIE!!!!!!!!!!!!ja w TO wierzę.....:-D:-D:-D:-D

ja to teraz myślę,że co bedzie jak się okaże ,że mam jakąś bakterię ,to sie ponoć trudno leczy..ogólnie to jestem jakas taka rozbita od środka ,chyba trace nadzieje powoli,myślę sobie o ludziach,którzy latami walczyli i nic,a zostaje ból i rozgoryczenie

Marlenka, gratuluję i zobaczysz, że w piątek nadal będą 2 kreski!

Pati, to czekanie jest najgorsze, wiem co czujesz, ale zobaczysz, że to mimo wszystko szybko minie i znowu będziesz mogła się starać.

A ja się biorę za jakąś robotę, bo to co wczoraj miałam zrobić to nadal leży i czeka na swój czas.

Pati, jeszcze sie nie znamy, więc się witam, przykro mi z powodu Twojej straty. pamiętam jak sie tu zalogowałam w czerwcu po stracie, pamiętam jak mi dziewczyny pomogły czego i Tobie życzę. Będzie jeszcze dobrze, sama się przekonasz:tak:

also, jak miło,że jesteś, patrzę na twój suwaczek i dumam czy mój też taki będzie??

marzenko, GRATULUJĘ jak nie wiem co mocno!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Edytko;-) Szafirku;-) Aga AJ;-)

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry