• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
aha zapomniałam sie pochwalic :) chyba mam prace :) jutro mam sie zjawic na 7dma do biura i beda mnie sprawdzac przez 2 tygonie :)
Jeden minus to taki ze oni ze mna umowe podpisza dopiero jak dostana dofinansowanie z uni europejskiej :( a to czasem trwa pół roku :( nie podoba mi się to no ale chyba lepiej cos robic i miec z tego pieniazki niz w domu siedziec, no i zawsze moge odejsc z dnia na dzien. mam dostawac tysiac na reke narazie mało ale przeciez takiej bez doswiadczenia wiecej nie daja na poczatku.

a w którym tygodniu byłas? bo ja nie wiem czy od tego nie zależy kiedy @ będzie... ja marzem sobie ze za dwa tygodnie juz bedzie :) jak mnie cyce zaczna bolec to sie uciesze bo to u mnie zawsze byl taki sygnał na tydzien przed @

a ja dzisiaj tak pościemniałam w biurze, że narazie to studia mam w planach skończyc a nie dzieci, hahaha, jak tylko umowe wydębie to będziemy się starac, no chyba ze w ogole jej nie dostane to wtedy łby pourywam

zmykam na obiad :) dzisiaj tesciowa ugotowała :) bo my tak na przemian robimy przynajmniej sie staram na przemian hehe ale ona to lubi sie ze mna w wyscigi bawic :D kto pierwszy ten lepszy :D a potem ujada ze tylko ona sprzata.... itd czasem mam dosyc

dziewczynki wiem jak ciagnie sie czas do 1 @ po zabiegu i jak bardzo na nia czekamy...pozniej to minie a czas pedzi do przodu i odliczamy czas starankowy Moja pierwsza @ po zabiegu pojawila sie po 5 tyg

pati gratuluje pracy ...lepszy rydz jak nic...powodzenia

moja ginka powiedziala zeby zaczekac na te wyniki przyjsc do niej wlasnie z nimi i twedy bedziemy działać dalej...
Ciekawa jestem tylko kiedy dostanę @... oby jak najszybciej...
Poza tym 10 lutego mam jeszcze umowioną wizytę z innym ginem... podobno dobry...
ja to wogole najchetnioej do do 10 bym chodzila co by miec pewność ze na pewno robie wszystko co mogę ;-);-);-)

ide sie ubrac i zmykam na spacer z kundlem :-D
Jak nie zamarzna gdzieś po drodze to będę do 30 min :blink:

Buziaki

reklama
dziewczyny ja czekałam bardzo długo na 1@ i okropnie sie czułam taka rozdrażniona,napuchnięta i nie do życia
ale przyszła to i do was przyjdzie:-)a jaka radość jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry