• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się z Wami kochaniutkie:-)

Żyję sobie pomalutku, robimy już zakupy dla małego i coraz bardziej się cieszymy, że to już niedługo( no bo w końcu zaczął się 8 mc):-)

Pixelka, moja teściowa dowiedziała się jak byłam w 23 tc:-D

Syluś, kuruj się kochana, mnie na szczęście narazie nic nie łapie, ale staram sie hartować codziennie na dworzu:tak:

reklama
co to są te wrapsy???

która zna sie na pitach??
no szlak mnie trafi zaraz............ jak nie z jednej do z drugiej ..:( chyba będe musiała sporo zapłacic w US

albo tak mi sie wydaje ...... cos pokręciłam
jaki jest trzeci próg w tym roku???od ilu sie zaczyna/?? wiecie??

MARlrnka ty bylas jak dobrze pamiętam ostatnio chrzestną... po zaświadczenie idzi esię do kancelarni???? coś muszę mieć ze sobą... no prócz kasy???? ile dawałaś,,, w kopercie czy bez?????? odrazu wystawił,czy jakieś objekcje????? bo juz różne wersje chodzą..... a może ktoś był ostatnio chrzestnymi cos powie?????

Zreszta nie wiem ile teraz daje się na chrzciny.........???help???:-D:-D:-D

tak bylam w kancelari nic nie musialam miec ze soba sprawdzil tylko nasza karte czy nalezymy do tego kosciola i spytal hehe czy kosciol jest odwiedzany Na koniec zapytalam ile sie nalezy on;to na ofiara ...dalam mu 5 zl i wyszlam

witam

mireczko jak ladnie twoj suwaczek pokazuje

kasiu a kiedy jest chrzest?
moj M mial troszke problemow ze spowiedzia hehe ale jakos dal rade

aga irl ty zdolna kobieta jestes i nastepnym razem sie uda...

Ostatnia edycja:
tak mnie rozłozyło
do tego z pracy dzwonia co chwila i co zasne to telefon
czuje sie okropnie! tak mocno kicham ze az brzuch mnie boli
z kinola leci ciurkiem:-(

reklama
Syla znam te telefony z pracy,jak jestem chora to dzwonili ale od pół roku mam wspópracownice taka kumata i już stara sie nie dzwonić jak nie ma naprawde potrzeby

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry