Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluję ;-)Witajcie kochane
chciałam wam się pochwalic ze będzie chłopak:-)
No to dobrze. Leż i odpoczywaj :-)Hej,ja już po ginie
Udało się wynegocjować jeszcze leżenie w domu,a nie w szpitalu.
Wchodzisz tylko na chwilkę a jakaś pozytywna energia od Ciebie płynieDziękuję ,ze o mnie jeszcze pamiętacie.....

Daj koniecznie znać po lekarzu. Zdrówka życzę.hejczuje sie okropnie, jutro ide do lekarza i chyba ni eobejdzie sie bez antybiotyku jakiegos, choc temp mam narazie najwyzej do 37,8
glowa mnie nie boli ,za to kicham tak ze juz brzuch mnie od tego boli, hmm a myslalam ze kicha sie ustami nie brzuchem![]()
Oczywiście pomodlę się. Nie martw się.czesc dziewczeta
Bardzo was prosze o modlitwe za mnie i moja rodzine
Moja mama jest pielegniarka i jezdzi w R-ce Wczoraj wiozla do Poznania na ojom 8 miesieczne dziecko z sepsa:--
-( Co prawda jak zawsze wziela nprysznic w pracy, a ubrania zawsze oddaje do pralni w szpitalu ale antybiotyk dostala dopiero dzisiaj rano!!!!!!!!!!!!
mam nadzieje ze to cholerstwo mnie nie siegnie ani nikogo z nas
A ja jem dalej...
A mojej "nocnej" koleżanki coś dzisiaj nie widać...
Straż na zmianę pełnimy na BB o tej porze
Strasznie Ci współczuję.Ja przez swoje @ dwa dni umieram, więc nie potrafię sobie wyobrazić jak to boli. Ale ty dzielna kobietka wytrzymasz...Trzymam kciuki, aby ból ustąpił;-)