• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

melduje ze u mnie jest -18 st............ a w domciu chlebcio sie kończy ... i ktos musi "tam " iść...

i to nie będę ja ..... ahha

jak moja Ala szła do szkoły było - 19,5 ... biedna myszka , ale mamy bliziutko na przystanek :-)

reklama
my też chodziłysmy w takich warunkach do szkoły, ja pamiętam,że moi rodzice jeszcze nie mieli auta, zreszta wtedy mało kto podwoził dzieci do szkoły :-)

jak w przyszłym tygodniu będzie tak zimno to nie wiem czy ja puszcze do szkoły..
do przystanku ma tylko zlecieć z naszej gorki....
ja słysze jak autobus jedzie i wtedy ja wypuszczam z domu a ona biegiem i po 3-4 min jest w mam nadzieje ciepłym autobusie:-)
oj kochane jest to moje dziecko o wielkim serduszku .... zuch dziewczyna a za 13 dni ma urodziny i kompletnie nie wiem co jej kupic ... może jakies pomysły....

uwielbia High school musical i z tego to ma juz wszystko co możliwe ... nawet spiewają cy długopis :-) ...
ha ha ha

martwie sie jej choimiczka bo starusieńka juz i chyba jej czas nieubłaganie sie zbliża ... ojoj będzie moja dziecina płakać ...

hejka dziewczynki,
U mnie dziś -3 stopnie tylko, ale wieje....

nie wyspana jestem, połozyłam się o 1 w nocy i nie mogłam usnac :zawstydzona/y: a pobudka o 6:15 ..... jejku, dobrze,ze jutro weekend...wszyscy pospimy!!!!

Trzymajcie sie cieplutko, tule nowe dziewczynki..bow iem,z ę jakies niestety do nas dołaczyły....

A brzuchatkom przesyłam buziaczki... (nie brzuchatkom też)

pixella to u Was upał :-D:-D:-D

a ja własnie wymalowałam sobie pazurki... muszę uważac co by sobie nie popsuć... a ja zawsze mam szczęście i zapominam że jeszcze nie wyschły i zawsze cosik popsuje :szok:

przynajmniej słoneczko świeci :-)

Dziewczynki a ja mam pytanie bo są tu na forum dziewczyny, które są np po 2 stratach a teraz są już co najmniej na półmetku ciąży, czy wiecie co było przyczyną?

reklama
Witam się i Ja, już po badankach z rana i sniadanku.
Ola, ja Ci nie pomogę, jestem "na szczęście" po jednej stracie, choć chyba znam przyczynę, i jeszcze trochę mi do półmetku.:confused:

Anetko, mój M po zjedzeniu bakłażanków powiedział: Możesz kochanie zapraszać gości, rewelacyjne", czy muszę coś dodawać?:happy::rofl2:

U Mnie dziś zimniej niż wczoraj, musiałam szybki skrobać i nos mi zmarzł, ale nie wiem ile jest stopni, termometr mi się zepsuł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry