• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agatko wielkie gratulację!!!!!!!Czekamy teraz na prawidłowy przyrost betki!!!! Ależ się cieszę!!!
Cieszę się że jesteś! I bądź z nami. Dzisiaj czekam na resztę badań i koniecznie na wynik betki :tak:
Będzie dobrze maleńka nie bój się.. wiesz że dobry duszek czuwa nad WAMI :-D

Aguś AJ cieszę się że powoli wracasz do sił. A Gosia już to mówiłam ale powtórze jak dla mnie jest podobna bardzo co Ciebie.

iławianka ależ miałaś niemiłą przygodę. Własnie tego najbardziej się zawsze obawiam, że Ty mozesz jechać ostrożnie a jakiś wariat na Tobie wyląduje :wściekła/y::angry: Najważniejsze że WAM się nic nie stało.

Pati.B nie umiem Ci pomóc co do koszatniczki... zrób tak jak Ci serce podpowiada.

Agula Irl trzymam kciuki za pomyślne wieści z USG!

reklama
Carri również czekam na nasze opowieści z sali porodowej:zawstydzona/y::tak:
Zdrówka dla mężunia życzę!

Katja piękna córunia, piękne imie..

Karolka cieszę się że wkońcu trafiłaś na konkretnego ginka. Prolaktyna jak widzisz nie jest droga. W zależności od analityki. Porób te badańka i wkońcu z lekarzem weźcie się za ostrą pracę!

moniakras cieszę się że zmiana lekarza również wypadła pomyślnie.:tak: Gratuluję raz jeszcze ciąży!

Jezyk bombowo wyglądasz.. piękny brzunio! A rycerz... ohhhh faktycznie można się zakochać :rofl2::-D:tak:

Alutka brakuje nam tutaj Ciebie :-(

Beatko a Ty kiedyś robisz tą prolaktynę? Dzisiaj? Równiez daj znać co i jak... To jeszcze tylko 3 dni do testu :szok::-D:tak::-):rofl2:

Magdalenko więc oby te testy owolacyjne pomogły i abyś nie musiała przerywać brania duphastonu :tak::tak:
A tak na marginesie.. poproszę o "uśmiech pełną buzią" :rofl2::-D

Pati kochana :tak::-):tak::-) tulaski dla Ciebie. I poprawy nastroju na mniej japoński :sorry2::-D

Agatkoooooooo :-D:tak::-):rofl2:

Iza kochana też czekam na wszystkie wyniki... jedne już mam - na szczęście jest ok. Wszystko póki co jak zawsze wychodzi ok... nio ale nie dumam nad tym. Od tego jest lekarz. A Ty na jakie badania czekasz?

oj no właśnie Iławianka.... szkoda słów na takich durni... jeżdżą jakby byli sami na drodze... a mi się mężuś dziwi że nie cierpię jeździć samochodem, a ja po prostu się boję że ktoś do mnie wjedzie, chociaż ja też nie jestem super kierowca ale na stopie sie potrafie zatrzymac czy na światłach :angry: co niektórzy nie powinni mieć prawka.. a znam jednego chłopaka co jest chory- ma porażenie mózgowe dosyc znaczne a prawko dostał- jak skręca to nie chamuje normalnie tylko ciągnie za ręczny, juz miał milion stłuczek nawet takie na czołowe ale na szczęście nikt nie zginął ale myślę że jak mu prawka nie odbiora to to jest tylko kwestia czasu.. a moja siostra zdaje już 3 raz bo nie daje koperty... wk... mnie ta Polska rzeczywistośc, rząd to tylko wstyd dla Polaków... teraz mam przerwe w pracy bo za szybko pracuje hihi a ja nie umiem wolniej :-/

Ostatnia edycja:
Witajcie.....
Agi....wczoraj sobie o Tobie myślałam...i proszę...gratulację teraz trzymam kciukaski za dobre wyniki bety....
Słodziutka....;-)
Andzi....odezwij się czasem kochana....
Ola..wiem ze czekanie na wyniki to okropna udręka...
Niusia...będzie dobrze musimy wierzyć bo nic innego nam nie pozostaje,wyjdzie i dla nas słoneczko....idzie wiosna (pomalusiu), "dołki"topnieją więc łatwiej bedzie sie zebrac w sobie i patrzec na swiat optymistycznie...tulę...
Aga Ir..czekamy na wieści...kciuki zaciśnięte...
gabi...jak samopoczucie,mam nadzieję,ze lepsze...
Szafirek...rzeczywiście ostatnio malusio Ciebie..zyczę radości w serduszku...
Iławianka...szkoda słów,dobrze ze nic Wam sie nie stało...tulę...
Pati.b...Pati jest tylko jedna-Ty...czasem piszemy Pati na Niusię...

a u mnie choroby ciąg dalszy...w plecach mnie boli okropnie i kaszel zaczyna mnie męczyć...buuuu...ale antybiotyk pomaga więc mam nadzieję ze wkrótce odpusi...za to M złapał ode mnie jakieś paskudztwo...oby Gosia sie "uchowała"....

Pozdrawiam Was Wszystkie!

Ostatnia edycja:
Oj Pati.B ok,bedziemy zaznaczać:-)
Edyta czekam na przeciwciała kadiolipinowe i antyadrowe (ale te drugie to nie wiem co to jest nawet)może Ty wiesz?
a jutro mam II faze cyklu i ide powtarzać progesteron ,prolaktynę tylko aut mi sie zepsuło i niem mam jak podjechac bo takie badania robie przed praca zawsze

Cześć dziewczynki, ja tylko na chwilkę:) Parę dni temu chwaliłam się Wam radosną nowiną o mojej 6-tygodniowej fasolce:) wczoraj jednak zaczęłam delikatnie plamić i w te pędy pognałam do lekarza (chyba teraz już tak będzie, o spokojnej ciąży mogę zapomnieć). Na szczęście okazało się, że nic złego się nie dzieje, dostałam duphaston, mam odpoczywać i przyjść na kontrolę za tydzień. Ale wiecie co było najlepsze?? na USG zobaczyłam taką mała pulsującą kropkę:):) nie mogę jeszcze w to uwierzyć, bo ostatnim razem była tylko taka straszna czarna plama:( tym, razem musi być dobrze:) a suwaczek wstawię po następnej wizycie, tak na wszelki wypadek:)pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i czekające na zafasolkowanie bardzo gorąco i życzę zdrówka, wytrwałości i samych dobrych myśli:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry