slodziutka_e
Fanka BB :)
Agatko wielkie gratulację!!!!!!!Czekamy teraz na prawidłowy przyrost betki!!!! Ależ się cieszę!!!
Cieszę się że jesteś! I bądź z nami. Dzisiaj czekam na resztę badań i koniecznie na wynik betki
Będzie dobrze maleńka nie bój się.. wiesz że dobry duszek czuwa nad WAMI
Aguś AJ cieszę się że powoli wracasz do sił. A Gosia już to mówiłam ale powtórze jak dla mnie jest podobna bardzo co Ciebie.
iławianka ależ miałaś niemiłą przygodę. Własnie tego najbardziej się zawsze obawiam, że Ty mozesz jechać ostrożnie a jakiś wariat na Tobie wyląduje
Najważniejsze że WAM się nic nie stało.
Pati.B nie umiem Ci pomóc co do koszatniczki... zrób tak jak Ci serce podpowiada.
Agula Irl trzymam kciuki za pomyślne wieści z USG!
Cieszę się że jesteś! I bądź z nami. Dzisiaj czekam na resztę badań i koniecznie na wynik betki

Będzie dobrze maleńka nie bój się.. wiesz że dobry duszek czuwa nad WAMI

Aguś AJ cieszę się że powoli wracasz do sił. A Gosia już to mówiłam ale powtórze jak dla mnie jest podobna bardzo co Ciebie.
iławianka ależ miałaś niemiłą przygodę. Własnie tego najbardziej się zawsze obawiam, że Ty mozesz jechać ostrożnie a jakiś wariat na Tobie wyląduje

Najważniejsze że WAM się nic nie stało.Pati.B nie umiem Ci pomóc co do koszatniczki... zrób tak jak Ci serce podpowiada.
Agula Irl trzymam kciuki za pomyślne wieści z USG!