• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
odpoczywaj Agunia buziaki i kolorowych snow
a ja czekam dalej na M bedzie po 22 :(((((
nie lubi jak ma na popołudnia :((((
dobrze ze chociaz necik teraz mamy to jakos chociaz czas mi szybciej mija :)

Witam dziewczynki nowozafasolokowanym wielkie GRATULACJE :-)
a ja dalej chrychlam 2 lutego beda juz 2 miesiace brak słow chyba jutro pojde do lekarza moze sie w koncu zmobilizuje niech mnie wysle na jakies przeswietlenie czy cos bo ile mozna antybiotyk nic nie pomogł to juz nie wiem co pomoże

Sylus jescze raz okazuje swoją radość :-):-):-) strasznie sie ciesze buzilki
Gabi ciesz sie ze wszystko ok jeszcze troszke i bedze dobrze
Edi kochana a kiedy zobaczymy zdjecia Twojego wyremontowanego pałacu
AgaIr śliczna foteczka oby fasolka rosła zdrowo
AgaAJ zdrowiej kochana zdrowiej :-)buziole
Szafirku dobrze ze trafiłas na takiego lekarza grunt to dobry lekarz sama to wiem :-)

A ja wczoraj sie załamałam dzwoniłam do poradni genetycznej po wyniki pomiajm ze miały być na koniec grudnia apani mi oświadczyła ze mieli remont i po wyniki mam dzwonic w polowie marca paranoja jakas

Kingus to nie bede Cie zagadywac by kolejna potrawa sie nie przypalila;-)
Już jestem po obiadku :tak:

A ja wczoraj sie załamałam dzwoniłam do poradni genetycznej po wyniki pomiajm ze miały być na koniec grudnia apani mi oświadczyła ze mieli remont i po wyniki mam dzwonic w polowie marca paranoja jakas
Jejku to rzeczywiście bałagan mają.

A ja sobie popsułam humor odebrałam wynik progesteronu zaledwie 30 nmol/l :no::no: czyli w tym cyklu też się nie udało :zawstydzona/y:

Najpierw chcemy zrobic remont czyli lazienka i przedpokój.... juz pozniej jak dzidzia bedzie nie szalec z remontami a niestety remon musi byc.... Moglibysmy juz ten remont robic ale troche kasy nam trzeba wiec dopiero pod koniec kwietnia bedziemy go robic... a drugi powód niestety na fachowca trzeba troszke poczekac.....

Nastepna rzecz to fakt ze nie mielismy w tamtym roku wakacji , maz bardzo chce bysmy wypoczeli gdzies z dala od naszej miescini. A wiadomo ze jak dzidzia przyjdzie na swiat - na wakacje trudno sie bedzie wybrac ..... w pierwszych jej latkach.....

Dlatego najpierw remoncik, potem wakacje, a na nich staranka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry