aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ha wlasnie otworzylam paczke orzechow nerkowca solonych ktora chce?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to super, bardzo się cieszęDzielnie trzymałyście kciuki???
Chyba nie?
Ale i tak się udało;-)
Kupiliśmy busa. Wkońcu mąż będzie miał wygodę. No i ja z nim :-)![]()

Coś mnie brzucho zaczyna pobolewać jak na @ więc czekam;-)Kinguś, ja bym jeszzce nic nie przesadzała
To bradzo dobrze. Życzę szybkiej diagnozyja odebrałam wyniki tak wiec nie mam przeciwciał antyjądrowych uff ( tego sie bałam bo to ciezko chyba leczyc),zespołu antyfosfolipidowego też nie
z drugiej strony martwie sie w takim razie co mi jest?

Dziękuje, bardzo mi miło z tego powodu;-)Kinguś, Ja Ci kibicuję , nawet nie wiesz jak bardzo..
No widzę, że zakup się udał, niech się dobrze sprawuje:-) Wczoraj cieszyliśmy się z mężem jak dzieci( on chyba bardziej odemnie:-)) bo kurier przywiózł nam wózek zamówiony na Allegro, bardzo nam się podoba, ma duże pompowane koła, fajny granatowo zielony kolorek, do tego gratis dostaliśmy śpiworek, folię przeciwdeszczową i materacyk do wózka z 2 cm gąbki, więc stwierdziliśmy, że zakup naprawdę udany.

Jejku, jak ja bym chciała, żeby Wam tez się udało doświadczyć tego uczucia.... Więc żeby nie było, ze ja skąpa jestem, to szybciutko ślę Wam fluidki ciążowe:
~~~~~
Przytulam mocno;-)A ja dzis próbuje dojść do siebie po nocnych koszmarach.....czy wydaje mi się czy pisałam coś ze dołek zarzegnany?.........chyba się pomyliłam.....
Jak słone to ja chętnie;-)ha wlasnie otworzylam paczke orzechow nerkowca solonych ktora chce?
Aga ja orzechy chetnie, choc po tej kapuscie mam brzuch jak baloon....