• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Byłam u lekarza i nie jest dobrze :-( pan doktro dokladnie mnie osłuchał ipowiedział ze mu si eopłucna nie podoba i natychmiast na przeswietlenie zrobili RTG ale dokładny opis dopiero we wtorek bo bedzie radiolog zdjecie obejzał pan dr wszystko mi wytłumaczył i pokazał ze sa zwapnienia na płucach co spowodowane jest przechodzonymi chorobami zapaleniem oskrzeli i płuc i ze nie ma zartow trzeba leczyc bo moge dostac astmy ale nie mam sie denerwowac ze to jest wyleczalne tylko narazie mam jakies tabletki a dopiero po dokładnej diagnozie radiologa zacznie sie leczenie jakimis antybiotykami czwartej generacji i ponoc nie sa tanie ach ja naprawde sciagam wszystkie nieszczesci nie mam juz siły płakać mi sie chce

Dzielnie trzymałyście kciuki???
Chyba nie? :no::zawstydzona/y:
Ale i tak się udało :-p:blink:;-)
Kupiliśmy busa. Wkońcu mąż będzie miał wygodę. No i ja z nim :-):tak::-D
No to super, bardzo się cieszę:tak:

Kinguś, ja bym jeszzce nic nie przesadzała
Coś mnie brzucho zaczyna pobolewać jak na @ więc czekam;-)

ja odebrałam wyniki tak wiec nie mam przeciwciał antyjądrowych uff ( tego sie bałam bo to ciezko chyba leczyc),zespołu antyfosfolipidowego też nie
z drugiej strony martwie sie w takim razie co mi jest?
To bradzo dobrze. Życzę szybkiej diagnozy:tak:

Kinguś, Ja Ci kibicuję , nawet nie wiesz jak bardzo.:tak:.
Dziękuje, bardzo mi miło z tego powodu;-)
:-) Wczoraj cieszyliśmy się z mężem jak dzieci( on chyba bardziej odemnie:-)) bo kurier przywiózł nam wózek zamówiony na Allegro, bardzo nam się podoba, ma duże pompowane koła, fajny granatowo zielony kolorek, do tego gratis dostaliśmy śpiworek, folię przeciwdeszczową i materacyk do wózka z 2 cm gąbki, więc stwierdziliśmy, że zakup naprawdę udany.
No widzę, że zakup się udał, niech się dobrze sprawuje:tak:

Jejku, jak ja bym chciała, żeby Wam tez się udało doświadczyć tego uczucia.... Więc żeby nie było, ze ja skąpa jestem, to szybciutko ślę Wam fluidki ciążowe:
~~~~~

Troszkę złapałam;-)​

A ja dzis próbuje dojść do siebie po nocnych koszmarach.....czy wydaje mi się czy pisałam coś ze dołek zarzegnany?.........chyba się pomyliłam.....
Przytulam mocno;-)

Muffy bardzo mi przykro, mam nadzieje że wyniki się poprawią

ha wlasnie otworzylam paczke orzechow nerkowca solonych ktora chce?
Jak słone to ja chętnie;-)

Ja dziś trochę lepsze samopoczucie mam, czekam na @

jedyne w tym wszystkim dobre ze trafiłam na takiego lekarza bardzo miły straszy pan obcokrajowiec smiesznie po polsku mowil ale jak sam powiedzial zeby uslyszec te szmery co mam trzeba miec spory staz i doswiadczenie. Jeszcze sie nie spotkałam z takim lekarzem ktory jest tak bezinteresowny powiedział ze nierozumie tej znieczulicy jaka panuje dlaczego ludzie sa wobec siebie tacy oschli i wrogonastawieni czy to taki problem byc dla kogos rzyczliwym i udzielic mu pomocy albo rady jak prosi dla mnie szok takiego lekarza jeszcze nie spotkałam SZACUNEK

:-DAga ja orzechy chetnie, choc po tej kapuscie mam brzuch jak baloon....

a co do przybierania w ciazy, to myslę, ze was miło zaskocze bo planuje przytyc jak kazda ciazarówka min 12 kg :-)...co da mi finalnie 70 kg :-)...na razie pozistało mi niecałe 5 mies, co daje 2,5 kg miesiecznie :-) moge sie objadac ile wlezie :-)

wlasnie mirka jakiego mercedesika adriankowi przygotowalas?

zjadłam wafelka i mnie dzidzius kopie...łasuch z niego chce jeszcze :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry