Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
), ja to się boję już nawet wychodzić sama z domu, jestem taka nie zgrabna że aż mnie to czasami wkurza. A tak wogóle to się cały czas martwię tą cukrzycą że tak późno wykryli i wogóle, im bliżej porodu tym bardziej dochodzą mnie strachy, chociaż ostatnio jak byłam u lekarza to powiedziała że mam wyniki jak u zdrowej pacjentki ale dietę trzymam dalej. Mam nadzieje że się nic tam nie zeosuło u dzidzi
:-)Już po lekarzu?Zaraz jadę do lekarza, ale mi się nie chce wychodzić z domu, i czuję się okropnie..
Dzięki za informację. Pozdrów ją proszę.sylwia jest w szpitalu na obserwacji-mocno wymiotowała, za mocno, bo zwracała wiecej niz jadła i piła razem i dzis pojechała do szpitala..jak bede wiedziała cos wiecej to napisze!
Oj biedactwo ja dziś mało orła nie wywinęłam na parkingu pod samą pracą. Wiele osób już tam poległo.A wczoraj to się wywaliłam, normalne kalectwo ze mnie, no i wywaliłam się nie na dworzu, tylko we własnym domu. Weszłam do domu z podwórka, poślizgnęłam się na kafelkach, do tego mały zawrót głowy i wielki siniak na kolanie, ale na szczescie nic pozatym mi się nie stało.