Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a będzie Ci tutaj przytulnie. (*) dla Twojego Aniołka.
) że pięknie wyglądam 
więc nie wiem czy mu wierzyć.A Andzi chyba się nie podoba bo żadnego odzewu odkąd zobaczyła mmski z fryzurką 

) kupić nic na alegro
:-
ale to nie jest łatwe zadanie.

Jak Igorek?
i odrywają mnie od posta.

?Agatko pytałam własnie kiedy masz wizytę?? Bo umkneło mi a nie napisałaś... bo nie wiem kiedy mam trzymać kciuki.
Moja droga wizyta wyznaczona na 11.02 mam nadzieję że nie zeświruję do tego czasu. Trzymaj mocno kciuki
Jak rozmowa nie pomaga to ciężko wpłynąć na nią.Dziewczyny mam mały problem i nie wiem co robić.....
mam w pracy koleżankę (raczej współpracownicę) która mimo iż braki w wynikach ma duże to ciągle "wykazuje się" u Dyrektora....
Dobrze, że trafiłaś na porządnego lekarza co potrafi wziąć sprawę w swoje ręce. Mój M kiedyś robił sobie prześwietlenie zatok a później poszedł do laryngologa to też powiedział, że opis jest źle zrobiony.Byłam u lekarza pan dr sie zdenerwował bo radiolog napisał w opisie ze zmian płucnych nie widzi i cień płuc w normieparanoja jakaś lekarz mówi ze on to chyba wogóle na to zdjęcie nie patrzył i nie wie skąd on dostał ten tytuł naukowy, zatrzymał zdjęcie i powiedział, że osobiście sobie =z tym c ałym radiologiem od siedmiu boleści pogada
Mnie też wciągnął;-)Oglądam "Znamię" - bardzo lubię ten film.
Dokładnie nie lubię tego.a u mnie jeszcze @ nie przylazła, tylko mi czas marnuje..........wrrrrrrrrrr
Przytulam.Mam wynik dzisiajeszej bety - 0,7:-(
Ale jesteś rozchwytywana ;-);-) Buziaczkiehhhh telefony nie dają mi spokojui odrywają mnie od posta.
Ciężko mi cokolwiek powiedzieć ale na pewno to nie była Twoja wina. Przecież idąc do lekarza wierzymy w to, że nas nie skrzywdzi, ufamy mu.mam pretensje do siebie, ze tak slepo zaufalam. moze gdybym nalegala na badania, zmienila lekarza, moze byloby inaczej :-(