• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Byłam na usg kilka dni po zabiegu (miałam umówione, bo wtedy wchodziłabym w IItrymestr:wściekła/y:)

I pani doktor powiedziała, że nie jest dokońca czysto. jakiś fragment był.
:szok:
Powiedziała, że po miesiączce mam przyjść. Wtedy może wszystko się oczyści.
A jak nie to kolejny zabieg........
:no:

Więc najlepiej umówić się na USG po pierwszej miesiączce.

Cześć kochane
Silvii tule cie mocno, dopóki lekarz ci nie powie jak jest naprawdę to musiz wierzyć żę wszystko się uda. Ja wierzę...:tak::tak::tak:
Koti ja plamiłam 1 dzień, a potem tylko zabarwiony delikatnie śluz był. U każdego jest inaczej.
Wróbelku - troszkę spóźniona jestem ale bardzo się cieszę że czujesz juz ruchy swojego maleństwa to musi byc cudne.:-):-):-)
Kinguś cały czas czekam na Twoje wyniki bety i jestem dobrej myśli;-);-);-)
Selenko, ale się mężuś ucieszył napewno slicznie w nich wyglądasz:tak::tak::tak:
Słodziutka buziam mocno - imprezka się udała, goscie wyszli najedzeni, napici, a mąż posprzatał, czego chcieć więcej????:-D:-D:-D

Umówiłam sie dzisiaj do gina na srodę i mam stracha że ho ho. Jejku chciałabym żeby wzystko byo dobrze tym razem

Agatko, dopiero je kupiłam, a jak będę wyglądać? Nie wiem. Najwyżej założę sweterek na te szelki, jakoś tak nie mam przekonania, ale...
Co do plamienia po zabiegu, myślę,że duże znaczenie ma wiek ciąży. U Ciebie może być dłużej. USG miałam po pierwszej @. Na szczęście było dobrze.
Bardzo lubię tu z wami klikać, ale nikt za Mnie nic nie zrobi więc idę, będę podglądać.

Aha,muszę wam się pochwalić, (bo komu jak nie Wam?), moja Magdusia-maluszek, bryka około 23.00, myslę sobie,że jak tak mi da do wiwatu w realu to nie pośpię. W dzień jest cichutka. Ale co wieczór po kąpieli cieszę się na jej znaki, każdej z Was życzę takiego uczucia niebawem.

Ostatnia edycja:
Selenka ja widzialam dziewczynki brzuchatki w ogrodniczkach i mi sie to podobalo :)
Koti ja bylam u 3 ginkow i kazdy mi mowil ze usg mi nie jest potrzebne !!!!!!!!!!! teraz ide za tydzien do 4 wiec go zmusze do tegozeby mi zrobil !

kochana no w koncu musi dac o sobie znac :D
a w realu tym bardziej :D
Madzia mi sie bardziej podoba niz Julcia moze dla tego ze wiekszosc moich znajomych nazwala swoje corcie Julka bez kitu na 10 znajomych ktorzy maja corki 8 ma na imie Julka !:)
z reszta wszytskie Madzie ktore znam sa naprawde bardzo ładne :)))))
z tymi ginkami to jest czasami masakrejszon kurcze !

reklama
Ja po pierwszym zabiegu plamiłam tydzień, a po drugim 1,5 tygodnia, potem było ze 2 tygodnie przerwy i znowu lekko zaplamiłam. Na okres czekałam za pierwszym razem ok 30 dni, a za drugim ok 40 dni. Także chyba po każdej stracie organizm może reagować troszkę inaczej. Wiek ciąży był podobny u mnie między 6 a 8 tygodniem :(.

Selenka, widzę, że zmiana imienia nastąpiła. Madzia też bardzo ładnie.

A ja dzisiaj już miałam schizę, że dzidzia się nie rusza i za chwilę zaczęła się ruszać dzięki Bogu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry