• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Koti piszesz ze juz po probie wloskow :DDD
ja bede miala probe wloskow w marcu jak znowu zrobia ze mnie potwora przykro mi bardzo ale mowie powaznie bede miala kogos na sumieniu :DDD

reklama
Alicja :crazy::crazy: nie strasz mnie tą miną :eek::-D:-D

Dotarałaś.. 50000 pytań zadałaś i jeszcze sie domagasz ode mnie obecności :rofl2::confused2::laugh2: super bardzo się cieszę. Tyle ze ja od naszego rozstania malo co na BB cały czas spędziłam :eek::sorry::-D

Haniu_scarlet ja zmykam :sorry:

angelka :laugh2:prosze bardzo i polecam się na przyszłość..

ja też spać nie mogę ostatnio ale moj mąż może.. a że teraz mam siostrę z niunia w domku.. wiec pasuje dać pospać mężusiowi.

Alicja wygląda na to, że byłaś u normalnego lekarza ... a to rzadkość - przynajmniej we wrocku :baffled:

a propos, moja koleżanka której gin nie zlecił toksoplazmozy, nie miała jeszcze robionego usg - teraz chyba jest w 11 tyg (wiem że w Anglii, Irlandii to norma, ale w Polsce chyba nie). Lekarz potwierdził, że wszystko jest dobrze po badaniu ginekologicznym, bo macica jest duża i ma się nie martwić. Dla mnie to jakaś abstrakcja.

Alicja najważniejsze ze ginek rzeczowy a własnie o takich nam chodzi. I o to żeby zajeli się nami a nie kasą.. i wogole z tego co piszesz jest cool. Zobaczymy jak po następnej wizycie.. Kiedy masz zaplanowaną?

Koti dla mnie to naprawdę abstrakcja taki lekarz :wściekła/y::angry: Są tutaj dziewczyny z Wroclawia. Czemu nie zasięgniesz u nich porady co do ginka?

Alicja dobra dobra :angry::wściekła/y::sorry2: przyznaje się.. TAK WŁASNIE BYŁO!:sorry2: Myślałam że pójde spac a Ty będziesz bawić się w nadrabianie zaległości.!!
ALe jakbyś czytała dokładnie to w tych 20000 stron co zostawiłam Ci do nadrobienia było nawet zapytanie o Ciebie :cool::cool2:

reklama
za 6 tyg naparwde jest spoko i nie ciagnie tak bardzo kasy wzial 100 zl za godzine spedzona u niego :)
a u innego 120zl i cale G mi powiedzal
Kotimojej kumpeli tez nie zlecil tokso a jest juz 8tc tez ma problemy z tarczyca ehhh szkoda slow z tymi lekarzami to masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry