• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej smutaski
ja od rana w nerwach
aby do środy i niech juz sie w końcu okarze czy pękła czy operacja, przerazona jestem:-(

u nas od rana a nawet od nocy pada śnieg ale z deszczem i jest okropnie, nigdzie sie na szczescie dzis nie wybieram i męzus tez dzis w domku pracuje, bo ślizgawica okropna.

reklama
Anetko dziekuje ........:)

Selenko witaj co tam u Ciebie?

Syla oj wierze ze chodzisz cala w nerwach....Mam nadzieje ze bedzie dobrze , bo przeciez MUSI !!!!!!! Trzymam kciuki

U mnie snieg sypie od rana ehhh ja chciec WIOSNE

Selenko jakoś nie mam weny do pisania ale czytam was na bierząco:tak:

Jakoś ostatnio nie mogę sobie poradzić sama z soba,kłócę się z wszystkimi,od szefa wczoraj usłyszałam że go ostatnio co chwilę atakuję,pokłóciłam się z koleżanką,z którą jeszcze nigdy się nie kłóciłam,ale juz okej;-)

Karola71, to może brak słońca? Albo ogólnie, wiem o czym mówisz. Miałam tak, czasem nawet teraz mi się to zdarza. Tez częściej podczytuję niż piszę.
Carri, co u mnie? Na bierząco, czasem "dzień świstaka". Czekam na wiosnę, wtedy zacznę działać, zajmę się remontem mieszkania, zakupami. Ja zawsze uzupełniałam braki słońca w solarium, teraz pozostało mi czekanie na słońce na niebie.

od 2 dni nie wymiotowałam, mdłosci jednak silne
mam okropne zaparcia i wzdęcia przez co bolą az mnie jelita
no ale zaraz konczymy 13 tydzien wiec moze cos ustąpi:-)

Selenko kazdy z nas czeka na wiosne .... Remont mnie tez czeka tylko takjak ty czekam na wiosne

Syla no to moze juz nie bedziesz rozmawiała z Panem Kibelkiem ....zycze Ci tego !!

no chciałabym...
bardzo pomaga mi woda SMAK Muszyny, jest lekko mineralizowana i taka słonawa i pomag mi na mdłości...
za to co chwila latam siku, w nocy wstaje po 2 razy bon nie wytrzymuje..hehe

Uffff, doczytałam...
A więc witam w poniedziałek:-)

Wczoraj byliśmy na urodzinach u teściowej i pierwszy raz zrobiłam jej taki skromny prezent( kawa i bomboniera), bo się wkurzyłam na nią... Mojej szwagierce kupiła na gwiazdke zmywarke do naczyń, a ja dostałam 50 zł, szwagierce pilnuje dzieci, gotuje i wogóle jest na każde zawołanie, a mnie ostatnio tylko poucza....mam czasami jej dosyć, mimo, ze ona nie jest złą kobietą, ale pod dużym wpływem szwagierki( a szwagierka mnie nie lubi:baffled:)

Syla, a może spróbuj śliwki suszone na czczo, super działają na zaparcia:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry