Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wasze posty to dla nas swoista terapia! Jak czytałam na początku, zaraz po poronieniu wasze posty, to tak trochę mnie coś w serduchu kłuło, a teraz cieszę się strasznie waszym szczęściem, i lubię jak tu tak pięknie schizujecie 
Niedawno moja znajoma urodziła córeczkę, mój mąż mi o tym powiedział ze straczem, a wiecie co ja zrobiłam, wzięłam telefon i wysłałam im piękne gratulacje. To, że ta fajna babecvzka urodziła, jest dlamnie super informacją, daje mi nadzieję, bo ona ma już 40 lat, córkę 20 letnia, więc widzę, że mój wiek nie jest aż taki straszny, jak powiedział mi jeden lekarz. Myślę, że każda z Nas doczeka sie swojego bobaska ;-)

) to mam strasznie dużo energii, nie jestem taka ociężała, uwielbiam spacery, ruch itp. Głowa do góry, niedługo będziemy wyglądały jak szczawiki, latem zawsze się chudnie, nas to tez nie ominie :-)