anka79
Początkująca w BB
Witaj Omelka...ja chciałam się dopisać do grudnióweczek ale nie zdążyłam...szczerze mówiąc czekam tak jak dosia do sierpnia (o ile badania będą dobre) - wtedy mamy 1 rocznicę ślubu i mam nadzieję że będziemy mogli już się starać o maleństwo...i przyznaję rację...maj to piękny miesiąc...
hej a co słychać u dziewczyn które wróciły do pracy? ja też jestem od wczoraj...zwolnienie miałam na tydzień i cieszę się że nie siedzę już w domu...mam zajęcie i żyję nadzieją...i może Mirka masz racje z tą intencją...też o tym myślałam...pozdrowionka
hej a co słychać u dziewczyn które wróciły do pracy? ja też jestem od wczoraj...zwolnienie miałam na tydzień i cieszę się że nie siedzę już w domu...mam zajęcie i żyję nadzieją...i może Mirka masz racje z tą intencją...też o tym myślałam...pozdrowionka
sama nie wiem dlaczego. Gdybym spodziewała się@ to też bym na to zwaliła jak ALSO ale nic z tych rzeczy. Spodziewam się dostać ok 15.05.Poza tym w przedszkolu mojej córki Marysi panuje ospa-ona jeszcze nie ma objawów, ale biorąc pod uwagę że zamierzam się starć o fasolkę już w ty miesiącu to się trochę boje. Ja co prawda przechodziłam ospę w dzieciństwie ale pare lat temu przechodziłam półpaśca(powoduje go ten sam wirus co ospę) i nie wiem czy znów mnie złapie w trakcie staranek.Jestem jakaś ogólnie dziś poddenerwowana.

wydaje mi sie ze te moje problemy sa związane z tarczycą. wszystko okarze sie sie w lipcu kiedy to ide do endokrynologa na kontrolę.