Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem, czy moge zaczac cwiczyc? Wczesniej chodzilismy z moim facetem na tance towarzyskie... Ja jeszcze nie mam @ (poronilam samoistnie 24.02 no i nie obylo sie bez czyszczenia) :-( lekarz w polsce powiedzial mi, ze moge robic wszystko, ale po 1 @. Boze jak ja ja chce dostac!!!!:-) Jak nigdy w zyciu! 
Napisz koniecznie! Ja będę robiła mianowanie może za rok... także jestem w temacie!
Jakie miałaś pytania? :sick:
Dzięki za wskazówkę ... zapytam się o ten prenatal classic.
Muszę przyznać, że jestem troszeczkę zaskoczona Twoimi wynikami... nie spodziewałam się, że poronienie może być spowodowanie wadą genetyczną "żołnierzyków" męża. Jeżeli nie jest to zbyt osobiste, to czy mogłabyś mi to dokładniej wytłumaczyć? Nie chcę być niegrzeczna i zbyt wścibska. 
Nawiązując do zakupów, to w kwietniu idziemy do przyjaciół na wesele, także będzie się działo! 

U mnie minęły już dwa lata ... obecnie robię awans zawodowy.