• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
W końcu doczytałam, a nie było mnie tylko 1 dzień. Taaaka produkcja;-)
Pozdrawiam elblążanki i byłe elblążanki(ja też chodziłam do ekonomika, mam 30 lat), no i oczywiście wszystkie pozostałe dziewczynki.
No, a ja się martwię, bo ostatnio żadnych objawów nie mam, i nie wiem, czy to dobrze.
Dobrze, ze słonko świeci, to troche humor lepszy.

Słodziutka, ale Ciebie brak, gdzie jesteś?
Jeszcze raz pozdrawiam Was wszystkie:tak:

W końcu doczytałam, a nie było mnie tylko 1 dzień. Taaaka produkcja;-)
Pozdrawiam elblążanki i byłe elblążanki(ja też chodziłam do ekonomika, mam 30 lat), no i oczywiście wszystkie pozostałe dziewczynki.
No, a ja się martwię, bo ostatnio żadnych objawów nie mam, i nie wiem, czy to dobrze.
Dobrze, ze słonko świeci, to troche humor lepszy.

Słodziutka, ale Ciebie brak, gdzie jesteś?
Jeszcze raz pozdrawiam Was wszystkie:tak:

Hej iza;-)
Nie martw się napewno jest wszystko dobrze:tak: daj troche słonka bo u mnie pada sieg i jest strasznie zimno:baffled: wrrrrrrr

U mnie w dniu kontrolnego usg przed zabiegiem wyszło puste jajo płodowe, ale tydzień wcześniej było widac zarodek tylko byl mały i nierozwinięty. Do czasu zabiegu sie wchłonął . Lekarz mówił że jeszcze 2-3 dni i bym sama poroniła, szyjka była rozwarta i własciwie dużej ingerencji nie było. Mama nadzieję że będę mogła wcześniej zacząć sie starać niż te 3 mce. Po pierwszej @ mam iść na kontrolę i porobic badania, a potem się okaże.

U mnie w dniu kontrolnego usg przed zabiegiem wyszło puste jajo płodowe, ale tydzień wcześniej było widac zarodek tylko byl mały i nierozwinięty. Do czasu zabiegu sie wchłonął . Lekarz mówił że jeszcze 2-3 dni i bym sama poroniła, szyjka była rozwarta i własciwie dużej ingerencji nie było. Mama nadzieję że będę mogła wcześniej zacząć sie starać niż te 3 mce. Po pierwszej @ mam iść na kontrolę i porobic badania, a potem się okaże.

Hej Gloria:-) marti dzisiaj pisała że pute jajo plodowe przytrafia sie tylko raz więc bedzie wszystko ok:tak:

reklama
witam wszystkie kobietki właśnie wróciłam od stomatologa. walczyliśmy z tym zębem półtorej godziny teraz leże i się męczę. trzy razy dawał mi znieczulenie bo tak mnie bolało był tak mocno usadowiony że nie mógł go wyrwać . dostałam antybiotyk i w poniedziałek na kontrole ale czeka mnie ciężki weekend:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry