Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
a
Ja tak właśnie sobie myślę żebyś poczekała do pierwszej @, sprawdziła progesteron i będzie dzidziuś jak nic![]()
Troche się boję dlatego poczekam ze staraniami do przyszłego roku jak wróce na stałe do Polski

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a
Ja tak właśnie sobie myślę żebyś poczekała do pierwszej @, sprawdziła progesteron i będzie dzidziuś jak nic![]()

Troche się boję dlatego poczekam ze staraniami do przyszłego roku jak wróce na stałe do Polski![]()

Kochana podziwiam Cię, że masz tyle siły żeby czekać
ja odliczałam dni do momentu kiedy lekarz nam pozwoli.

idę robić obiadek.
W końcu doczytałam, a nie było mnie tylko 1 dzień. Taaaka produkcja;-)
Pozdrawiam elblążanki i byłe elblążanki(ja też chodziłam do ekonomika, mam 30 lat), no i oczywiście wszystkie pozostałe dziewczynki.
No, a ja się martwię, bo ostatnio żadnych objawów nie mam, i nie wiem, czy to dobrze.
Dobrze, ze słonko świeci, to troche humor lepszy.
Słodziutka, ale Ciebie brak, gdzie jesteś?
Jeszcze raz pozdrawiam Was wszystkie![]()
daj troche słonka bo u mnie pada sieg i jest strasznie zimno
wrrrrrrrU mnie w dniu kontrolnego usg przed zabiegiem wyszło puste jajo płodowe, ale tydzień wcześniej było widac zarodek tylko byl mały i nierozwinięty. Do czasu zabiegu sie wchłonął . Lekarz mówił że jeszcze 2-3 dni i bym sama poroniła, szyjka była rozwarta i własciwie dużej ingerencji nie było. Mama nadzieję że będę mogła wcześniej zacząć sie starać niż te 3 mce. Po pierwszej @ mam iść na kontrolę i porobic badania, a potem się okaże.