• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Macie rację ja teraz kupowałam rzeczy dla bobolka od początku ciąży , jak ma być dobrze to bedzie , bez względu na to czy kupisz mu śpioszki w 3 , 6 czy 8 mc ... a teraz mam już prawie wszystko :laugh2:I pewnie pod koniec czerwca zaczne kupowanie rzeczy dla mnie do szpitala ( podkłady poporodowe , lewatywka i tp :-p )

A jutro wielki dzień ! Upragnione USG !!!!
czekamy na wieści :) my jutro również usg i wizyta:-D

reklama
wszystkie rzeczy które kupilismy mąż schował zanim wyszłam ze szpitala, ale jak tylko zajdę w ciaze biegne na zakupy:-)) co ma byc to bedzie:-)

Widze same pozytywne mysli:tak: wiec i ja nastawiwm sie pozytywnie:tak:dzis od rana zbieram sie do pisania pracy na uczelnie ktora ma byc na piatek ale jakos nie bardzo mi to idzie:baffled: za duzo tam liczenia ale wkońcu trzeba sie za to wziac:sorry2:

no to do dzieła mała;-)
ja z pracą magisterska zwlekałam do ostatniej chwili, na tyle ze musiałam przelozyc termin obrony...no ale w koncu sie zmobilizowalam a teraz fajnie powspominac:-)

Witam!
Pomyslalam, ze podziele sie z wami swoim doswiadczeniem i moze da wam to choc troszke, tak bardzo potrzebnej nadziei....
Otoz ja tez stracilam swoje mlenstwo - w listopadzie...Myslalam, ze nigdy sie nie podniose po tej stracie. Tylko moja corcia trzymala mnie przy zdrowych zmyslach no i moj kochany maz...
Mialam zielone swiatelko prawie od poczatku i prawie od poczatku staralismy sie o kolejna dzidzie. Poniewaz z corcia jaki i z Aniolkiem zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu staran, to oczekiwanie na ciaze po prostu mnie zameczalo....Zaszlam w ciaze w 5-tym cyklu i jestem najszczesliwsza a jednoczesnie tak bardzo sie boje o ta kruszyneczke pod moim serduchem:blink:
Bardzo wspolczuje Wam wszystkim, Pozdrawiam i Trzymam mocno zacisniete kciuki za kazda z Was!!!!!!!!
Niech Zywi Nie Traca Nadziei........:tak:

witam dziewczyki. wreszcie chwilka czasu. a to dzieki tej paskudnej chorobie:crazy:
dlaczegotak na pewno wszystko bedzie dobrze. czekamy na relacje z usg.:tak:
anesto trzymamy kciuki. działaj, działaj...;-) oby w czerwcu rzeczywiście nie zawitała do Ciebie juz @.
gabi witam. ciesze sie ze po zabiegu wszystko w porzadku. i nie pisz ze zostajesz na szarym końcu. ;-)
Agnieszka przytulam mocno. jeszcze zaświeci słoneczko dla nas wszystkich.
syla 28, witaj. ja również juz nie moge sie doczekac kiedy bede miała kruszynke pod sercem. i masz racje, ja też nie wierze w zadne przesady.
mała160 powodzenia w pisaniu pracy.
emcia dziekujemy za słowa otuchy. my równiez trzymamy kciuki za ciebie aby tym razem wszystko było dobrze.
maggie jak tam te prace? kiedy w końcu znajdziesz dla nas czas?
miroslawa co tam słychac?
batoniku, alla, nik_i, modroklejka, post_ptaszyna, szafirek, ilona1978,milgak, dilajla i wszystkie dziewczynki których nie wymieniłam pozdrawiam Was serdecznie.
buziaczki

Witam Kochaniutkie:-)
A u mnie wszystko w porządeczku. Czekam na @ bo chcę już zacząć staranka:-). Normalnie nie mogę już sie doczekać:-D:happy:

Muszę się Wam pochwalić, wczoraj zebrałam pierwsze plony z mojego ogródka, a były to...:-):-D

Witajcie kochane
Dzis mam wileki dzien i tak bardzo upragniony.Ide dzis do gina na usg genetyczne w 2 trymetrze.Okaze sie czy wszytsko jest oki i czy będzie córa czy syn .Oczywiscie najbardziej zalezy mi na tym aby to było zdrowe dziecko.Pół nocy nie spałam i od paru dni wymiotuje wogóle to pogorszył mi sie stan zdrowia tzn mała niedokrwistosc, skurcze podbrzusza i jakas infekcja w buzi.Boli mnie język , podnibienie i wogóle jakis katar chyba to przeziebienie.Cały czas łykam wszytskie leki a mam ich troszke i oczywiscie zastrzyki w brzuszek.No dobrze jak juz sobie ponarzekałam to mi lepiej.Teraz czekam na popołudnie i wizyte u gina :-)

Dlaczegotak prosze bardzo sie do mnie odezwac chyba ze sie obraziłas??????
Prosze prosze proszę

Pozdrwienia dla wszytskich
ps.jesli chodzi o ubranka to nie mam jeszcze zadnego tylko wózek i łózeczko po starszym synku, na wszytsko przyjdzie czas aby kupic

Buziaczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry