• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
u mnie problem byl w niskim progesteronie, ale jak poszlam na monitoring owulacji pod usg to mi powiedziala ze jej przykro ale cykl bezowulacyjny, testy owulacyjne powiedziały inaczej no i tes ciązowy na koniec miesiąca tez powiedzial co innego;-)
ale najlepsze bylo to ze ja wiedząc ze cykl jest bez owu nie mialam ciśnienia,bo niby jak zajsc w ciąze bez owu....heheh cuda sie zdarzają!!!

No widzisz kochana! :-D
Ja też używałam w jednym cyklu testów, przytulanko codziennie i w pierwszym cyklu zaskoczyłam. Jeśli teraz się nie uda to pewnie w następnym cyklu skorzystam z testów :tak:

reklama
ej laski a czy któras moze studiowala pedagogike? potrzebuje dla mojej mądrej siostry jakis prac o bezrobociu, o wpływie rodziny na dziecko, o uwarunkowaniach środowiskowych, cokolwiek, jakby któras cos miala to plissss bo mnie małpa zamęczy! ja jestem po pedgogice ale nie mam juz zadnych materiałów...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry