Ale zasuwacie z pisaniem
Aga Trzymam kciuki za Twoją fasolkę, będzie dobrze.
W 200% zgadzam się z Tobą, najważniejsze żeby iść do przodu
mirka fajne rzodkiewki, ja też mam ale głównie to zasługa mamy bo ja w schylaniu się ostatnio nie jestem najlepsza

muffy fajnie ze się odezwałaś

mufinko ;-)
maggie to cudownie że sobie odpoczniesz, czuję że fasolka szykuje się do biegu. Odpoczywaj i ciesz się życiem
wola Witaj, zawsze to lepiej w grupie wsparcia, pozdrawiam
Dlaczegotak Bedziesz miała łobuziaka małego

już tak fika. Moja młoda grzeczna bardzo i tylko czasem jej się kopnie przypadkiem nie tam gdzie trzeba. Np. dzisiaj nad ranem w pęcherz, ale może mnie kopać w co zechce. Wszystko zniosę.
Ja po prawie miesięcznej przerwie wkońcu poszłam na moje aqua i odźyłam. Nie ma to jak dawka ruchu, zwłaszcza w wodzie gdzie człowiek taki lekki i sprawny

pozdrowionka
alla Gratuluję odwagi, no to teraz zaczynasz nowe lepsze życie;-);-);-)znajdź sobie jakąś fajowską pracę. trzymam kciukasy
Ewulka Gratuluję córeczki
Ja dzisiaj planuję dzień porządkowy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Coś czuję ze bedą też przerwy na spanie noc to ostatnio za mało (zwłaszcza jak się człowiek budzi przy każdej zmianie boczku)
dlaczegotak u mnie torba spakowana, ciuszki poprane i poukładane w komodzie (bobaskowej)
Quinny w rogu czeka (normalnie lepsza fura od naszej). Lada dzień ma przyjść łóżeczko i takie tam pościele i inne duperelki. Pokoju jak narazie brak. Przez pierwsze 2 miesiące młoda ma kącik w naszej sypialni a potem będziemy pokój urządzać
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, te nie wymienione również, tak dużo ostatnio tu Was doszło że przepraszam nie jestem wstanie Was wszyztkich wymienić. Ale musicie mi wybaczyć

...
Przesyłam fluidki ciążowe i jak najwięcej fasolkowych życzeń

Ja kiedyś otrzymałam te fluidki właśnie tutaj więc teraz się rewanżuję
miłego dnia