Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Zmykam na kolacje....bo właśnie wjezdza na stół...ale mam dzis dobrze.....narazie bądzcie łaskawe i nie piszcie zbyt wiele......
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zmykam na kolacje....bo właśnie wjezdza na stół...ale mam dzis dobrze.....narazie bądzcie łaskawe i nie piszcie zbyt wiele......
Syla - z tego co czytałam to ER leci seria 10. 5 parę razy powtarzali. Lubiłam Ostry dyżur ale ta seria jakoś mnie nie bawi - 2 odcinki obejrzałam i nie za bardzo - nie ten klimat co na początku.

Madzia a widziałaś bajkę "madagaskar" 1 i 2? dwójka jest świetna![]()
widziałam uwielbiam melmana:-) ja strasznie lubię kreskówki i filmy dla dzieci, odstresowują mnie;-)

polska rzeczywistość, u mnie pod blokiem sąsiadowi z samochodu chłodnicę ukradliGRRR - co za ludzie - samochód ma 3 dni a nam już dążyli kołpaki ukraść - i to w biały dzień spod bloku. Co za ludzie![]()

chodziło mi o chirurgów a nie o ostry dyżur!!!!
Augś smacznego ja własnie zjadłam- pomidory hehe