• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Danula ja bym mu pokazała gdzie raki zimują :baffled:zwłasza dzisiaj.. hihihihi
Ale najważniejsze ze humorek poprawiony. A w parcy jednak lepiej czas leci. Wiem sama po sobie. Że jednak wrócić jest znacznie lepiej niż całymi dniami w domu siedzieć.

Marzenko... już czytam ;-)

Ostatnia edycja:
Danula ja bym mu pokazała gdzie taki zimują :baffled:zwłasza dzisiaj.. hihihihi
Ale najważniejsze ze humorek poprawiony. A w parcy jednak lepiej czas leci. Wiem sama po sobie. Że jednak wrócić jest znacznie lepiej niż całymi dniami w domu siedzieć.

Marzenko... już czytam ;-)

Tak zgadzam się w pracy lepiej czas mija dlatego chce już wrócić a nie siedzieć w domu. A pan swoje odsłuchał i jeszcze usłyszy jak sie do sklepu wybiore nie lubie jak się z ludzi głupków robi :wściekła/y:

Edytko Kochana, jak Ci pomóc???Ty zawsze nas dobrym słowem pocieszysz a sama ze swoimi troskami się męczysz.....Tulę Cię mocno. Slonca w sercu życzę.
Dzisiaj jednak nie dowiem się jak tam moje wyniki, bo M musi zostac dluzej w pracy i nie zdąży ich odebrać. Edi plan jest taki, że jak te płytki spadną to kładę się do szpitala w przyszły poniedziałek-dopiero na taki termin mnie zapisali.....jesli urosły to idę do gina w piątek i bedziemy się zastanawiać co dalej.
Wiecie co u Also, dawno się nie odzywała......Do kiedy miała być u taty???

Ja tylko na chwilke weszłam by dac o sobie znac i zeby zakomunikowac ze bede teraz rzadko na BB ze wzgledu na remont.....
Wszystkich pozdrawiam ....bede tesknic:-( ale no cóz remont to remont papap:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry