Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wlasnie wrocilam od ginki, wszystko w porzadku, zrobila mi usg, wszystko zagojone ;-) badania w porzadku, czekamy tylko na cytomegalię, a toxo, parvowirus, tarczyca ok
krewka tez, powiedziala ze nie ma na co czekac, dostalam duphaston na wywolanie @, potem kolejna @ i jak to sama powiedziala po niej "staramy się o dziecko"
jeju jak ja sie cieszę!!!!! Powiedziala ze nawet jakby chciala nie ma do czego sie przyczepic!!!!!!!!!!!!! ;-)Witam się wieczornie!
Byłam u lekarza i powiedziała mi, że wszystko jest ok.niunka ma 1,1 cm i serduszko bije, widziałam:-):-):-). Uspokoiłam się na razie. Teraz badania i znowu za tydzień na wizytę. Bóle stwierdziła, że mogą być, bo normalnie występują, a ja mam do tego tyłozgięcie, więc podobno ma prawo pobolewać.
Najważniejsze, że z niunią wszystko ok. Dzięki za troskę i kciuki. Nieocenione jesteście. Dzięki jeszcze raz. Pozdrowionka i dobrej nocy, ja znikam.

..... a facet chory to masakra.... chyba zakończę urlop i wrócę do pracy bo z dwoma marudami to już nie wytrzymam.....