• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki,,,,:-D:-D:-D:-D
heh ale wy mnie znacie,,,,, heh, SYla, ALicja,,:-D:-D:-D:-Dbuziolki dla was,macie rację......ALicja ....że wpadnę jak burza,........Syla,że najpierw zaległości,,,,:-D:-D:-D

Syla podziwiam CIe jesteś dzielna, tyle przeszłaś,,,,,,, teraz będzi eok,, zobaczysz,,,,, mówisz grześi,, heh mnie na snikersy wzieło,,,,,a przecierz chłopak będzie,,heh:-D:-D:-D cieszę się ,że usg ok...

Aga IRl... również cieszesię że wszystko ok...:-D:-D

Alla pięny brzusio,,,,,

Mircia trzymam kciuki

Magdalenko,,,,,,mi lekarz kazał czekać 3m, staranka zaczęłam po 2x@,,udało sięzjść po 4@.......mimo,że byłam wyrywna,,,,, co niektórzy pamiętaja, to organizm sam wiedział kiedy jest gotów, ( jak piszą dziewczynki///a dziś 6m,,,,,,,,

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam,,,,:-D:-D:-D:-D

reklama
wiecie co ten co wymyslil pilota do telewizora powinien dostac nobla! tylko co zrobic jak pilot lezy na stole a ja leze na łózku i nie chce mi sie siegac a mąz wyszedl do łazienki?? heheh o tym nie pomyslał nikt.

Oczywiście, że ją pozdrowie
Uciekam zrobić jakąś fajną kolacyjkę bo umieramy z głodu
Buziam was wszystkie i dobranoc
P.S.
M dodzwonił się do gościa i się facet nieźle zdziwił, myślał że trafił na naiwniaków hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry