Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
też chciałbym w pracy posiedzieć na bb, niestety dostęp do netu mam tylko na przerwie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a to w jakiej dzielnicy mieszkasz, ja mieszkam na Piotrkowskiej wiec raczej wszedzie mam blisko :-)
wroce o 17:30, obejrze Brzydulę i do 22 bede nadrabiala zaległości BB

wszędzie mam daleko
też chciałbym w pracy posiedzieć na bb, niestety dostęp do netu mam tylko na przerwie![]()

Danulka ja się boję że też mnie zwolnią jak wróce, dzwoniła do mnie siostra i mówiła że robią cięcia ze względu na kryzysJa w mojej nie miałam do netu wogóle dostepu![]()
ale mam ich gdzieś pójdę na zasiłek;-)Danulka ja się boję że też mnie zwolnią jak wróce, dzwoniła do mnie siostra i mówiła że robią cięcia ze względu na kryzysale mam ich gdzieś pójdę na zasiłek;-)

widze ze kolejna dziewczyna trafiła tutaj dzięki słodziutkiej :-) i co my byśmy bez Ciebie zrobiły?Witam GADUŁY!
Miejcie litość dla tych co pracuja lub tak często nie przychodzą dziewczynki
przyszłamamusia cieszę się że skorzystałaś z zaproszenia!