• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć Laseczki!!!!
Jestem padnięta, właśnie poszli goście mojego męża, w sumie było nas 14 osób, normalnie padam na ryjek, dobrze ze urodziny są raz w roku:-D, tyle, ze za 2 tyg bedą moje urodziny i znowu 14 jak nie wiecej osób bedzie trzeba nakarmić:szok::-D

Nie wiem czy wiecie, ale Modroklejka dzisiaj urodziła synka Kubusia, cieszę się razem z Nią, jejku, jakie to szczęscie mieć maluszka koło siebie, mimo, że są czasami trudne chwile, ale i tak największe szczescie jak dlamnie to mój Adrianek:-)

czesc Edytko! Zmeczona pewnie po weekendzie w pracy? :-(

Asiu ja co weekend pracuje. Jest ok. Nawet spać mi się nie chce choć godzinę zabrali. Dla mnie jutro wolne. Więc nie narzekam. Kocham swoją pracę.
A Ty czemu się smutasz? Czytałam jak było na imprezce. Słuchaj czasem ludzie mówią coś byleby powiedzieć i nie zastanawiają się jak słowa potrafią czasem zaboleć. Olej to.. Olej Ich... naprawdę będzie Ci lżej.

Cześć Laseczki!!!!
Jestem padnięta, właśnie poszli goście mojego męża, w sumie było nas 14 osób, normalnie padam na ryjek, dobrze ze urodziny są raz w roku:-D, tyle, ze za 2 tyg bedą moje urodziny i znowu 14 jak nie wiecej osób bedzie trzeba nakarmić:szok::-D

Nie wiem czy wiecie, ale Modroklejka dzisiaj urodziła synka Kubusia, cieszę się razem z Nią, jejku, jakie to szczęscie mieć maluszka koło siebie, mimo, że są czasami trudne chwile, ale i tak największe szczescie jak dlamnie to mój Adrianek:-)

Witaj mamusiu :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry