Danula
czekam ciągle czekam.....
Edi kochanie ale ja ulepie takiego samego spoko ;-) przecież nie będziecie slepo wybierać ;-)
Niusia koniecznie takie same :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Edi kochanie ale ja ulepie takiego samego spoko ;-) przecież nie będziecie slepo wybierać ;-)

Nie ma łatwo ustaw się kochana w kolejce ;-)![]()

pierwszeństwo NIE MA LEKKO 
;-)Pati dla mnie wszystkie są piękne! Nie muszę oglądać Twych prac bo i tak jestem nimi zachwycona. Ty napisz mi nr konta i gdzie przesłać kasę.. a ja napiszę adres..
Przynajmniej dwie sztuki! Baaaaa trzy!

, tyle, ze za 2 tyg bedą moje urodziny i znowu 14 jak nie wiecej osób bedzie trzeba nakarmić

Danula dla "guru"pierwszeństwo NIE MA LEKKO
;-)

czesc Edytko! Zmeczona pewnie po weekendzie w pracy? :-(
Cześć Laseczki!!!!
Jestem padnięta, właśnie poszli goście mojego męża, w sumie było nas 14 osób, normalnie padam na ryjek, dobrze ze urodziny są raz w roku, tyle, ze za 2 tyg bedą moje urodziny i znowu 14 jak nie wiecej osób bedzie trzeba nakarmić
Nie wiem czy wiecie, ale Modroklejka dzisiaj urodziła synka Kubusia, cieszę się razem z Nią, jejku, jakie to szczęscie mieć maluszka koło siebie, mimo, że są czasami trudne chwile, ale i tak największe szczescie jak dlamnie to mój Adrianek:-)
e to może ja gońca wynajme hahaha