• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Danula, Magdalenko..od kiedy w pracy się pracuje? hiihih... No może z raz do jakiegoś klienta zadzwonie żeby się przypadkiem nie przepracować :)

nie było mnie 15 minut ( prysznic ) a tu już 4 strony dodatkowe do czytania

Kochana spoko spoko ostatnio obie my były "guru" więc sprawa sprzeczna :tak::-D

Nie chcę poprawiać.. ale jak dobrze doczytałaś.. to wtedy o mnie chodziło. ALe nie chciałam prostować. Nie moja w tym rola ;-):zawstydzona/y::sorry2:

Mikuś kochana ! Twój Adrianek? NASZ! Tyle na niego czekałyśmy. Pocałuj Go od e-ciotek!!! KOniecznie.
I wszystkiego naj dla Małża... z okazji wczorajszych urodzinek!

Danula, Magdalenko..od kiedy w pracy się pracuje? hiihih... No może z raz do jakiegoś klienta zadzwonie żeby się przypadkiem nie przepracować :)

nie było mnie 15 minut ( prysznic ) a tu już 4 strony dodatkowe do czytania

No niektórym to dobrze w pracy ja musiałam nieżle pracować a i tak mnie wywalili :sorry2:
Tu nie wolno odchodzić potem jest co nadganiać :-D:-D

Mikuś kochana tak wiemy że Madzia się rozpakowała. Pisała co poniektórym ;-) a ja napisalam wiesci na marcóweczkach.
Może jakieś aktulane zdjęcia Adika?

Pati zmykaj... miłego spacerku!

Nie chcę poprawiać.. ale jak dobrze doczytałaś.. to wtedy o mnie chodziło. ALe nie chciałam prostować. Nie moja w tym rola ;-):zawstydzona/y::sorry2:

Mikuś kochana ! Twój Adrianek? NASZ! Tyle na niego czekałyśmy. Pocałuj Go od e-ciotek!!! KOniecznie.
I wszystkiego naj dla Małża... z okazji wczorajszych urodzinek!

Hmmm dobrze wiedzieć :sorry2:

Nie nie smutam się ;-) dzis nawet nie mialam kiedy bo głowka bardzo bolala a kacyk męczył... a takie pyszne byly drineczki.... pierwszy raz pilam w takim zestawieniu... sok bananowy i wodeczka :-D

Alicja a Ty jak po wczorajszej imprezce???/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry