• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko, karmię, ale niestety muszę dokarmiać jeszcze butelką, bo po cesarce mam mało pokarmu i coś mi się laktacja powoli rozwija, a do tego mały strasznie powoli ciągnie z cycunia, on jest taki drobniutki, chociać już waży prawie 2600, no jak dlamnie to już sporo w porównaniu do tego ile ważył 2 tyg temu jak się urodził:-)

reklama
Dobra dziewczynki ja się żegnam dzisiaj już z Wami.
Małą produkcję proszę, bo jak rano jeszcze dołożycie (a chcę dłużej pospać) to znów będzie co nadrabiać.

Andzi, Marzenko, Kusicielko, Szafirku(Kasiu),Sylwia,Pati,Kasiu(Kasiek)Karinko, Dilajla,Alla, Also,Alicja :*, Asiu(Angelka), Iza30, Carri usprawiedliwiona, Gabi, AGATKO!!!! Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam i proszę piszcie wiecej!

Dobra dziewczynki ja się żegnam dzisiaj już z Wami.
Małą produkcję proszę, bo jak rano jeszcze dołożycie (a chcę dłużej pospać) to znów będzie co nadrabiać.

Andzi, Marzenko, Kusicielko, Szafirku(Kasiu),Sylwia,Pati,Kasiu(Kasiek)Karinko, Dilajla,Alla, Also,Alicja :*, Asiu(Angelka), Iza30, Carri usprawiedliwiona, Gabi, AGATKO!!!! Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam i proszę piszcie wiecej!
pa kolorowych snów:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry