• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gdy pościel rozkładasz,
Gdy do snu się układasz,
Spójrz na gwiazdy na niebie
I pomyśl, że każda z nich
To słodki buziak dla Ciebie!

Na dobranoc Kochane :* Do jutra

reklama
Madzia serdeczne gratulacje.... i imię piękne!!!!!! witamy z drugiej strony.......
i takie informacje sprawiają że wciąż mam nadzieję.....

dobranoc dziewczyny

pobudka :-D:-D:-D

Iza trzymam kciuki aby z babcia było wszystko dobrze !!!

Madziu ogromne gratulacje !!!! Życzę Wam samych cudownych chwil i uśmiechu na co dzień !!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

its_a_boy.gif

Przyszła mamusia
... ehhh... jak jeszcze cos ciacha zostało to ja poprosze (mimo że oczywiscie się odchudzam;-))

Danula jakie plany na dzis ?

Madzia... juz w sobotę opuszczasz nasz piękny kraj ?

Marti a Ty gdzie się podziałaś ?

a mnie czeka "ciężki" tydzień... jutro 2 latka odkąd nasza psinka jest z nami... wiec urodzinki trzeba jej zrobic :-) nie wiemy kuiedy sie urodzila więc liczmy od dnia od któregpo jest u nas :-D
W środe stuka 10 lat...odkąd jestesmy razem a w piątek urodziny M... i impreza... i jakies menu trza wymyslec... moze macie jakies sugestie...? a w sobotę urodziny naszego przyjaciela..:szok:

dobra... zaczynam kompletowac poranną ekipę BB :-D:-D:-D

Alutka, Edytka, Carri, Selena, Alicja, Angelka, Magda38, AgaAJ, Sonita, Carri, Hania, Mircia, Mama Sówka, Agi, niusi@, karola, Kinguś, Agair, Syla, Marlenka, pixella, kasiek, wróbelek (ach... pewnie nie możesz się od M odkleic:-D), Koti, Also, Jezyk, Pati.b (gdzies Ty sie podziała?), ruda, Ozkane, iławianka i wszystkie pozostałe dziewczynki gorąco pozdrawiam !!!!!!

a u nas dzisiaj leje koszmarnie...
deszcz.gif

Witaj na świecie Kubusiu!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry kochane od samego rana:-D:-D:-D:-D melduję się jak zwykle o tej porze:-D

Cześć Anetko:tak: jak Ci minął weekendzik?
Danulka tatarek i torcik już wysłałam do Woli:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry