• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Anetko ten gamoń szwędał się po nazej okolicy i na drugi dzień po zaginięciu znalazł go pan i wywiózł gdzieś na wieś do rodziny. okazało się ze jakieś jego znajome mają kotkę i chcą ją dopuścić, a te znajome to nasze sąsiadki:szok: pojechały na wieś zobaczyć naszego Darwina no i okazalo się, że on jest kastratem, o czym tylko oczywiscie my wiedzielismy. A kobietki poznaly, ze to kotek sasiadow i wczoraj do nas przyszly, pokazaly zdjecie i dzis mamy po niego jechac:-D:-D mam tylko nadzieje, ze ludzie nam go oddadza:tak:

mam nadzieje:tak:
apropo ciśnienia to ja ostatnio mialam 70/40:szok: tez jestem niskocisnieiowcem:baffled:

muszą !!!
jak nie to policja... i po problemie...serio :tak:

no ja tez niskocisnieniowiec... ale kiedys tak nie bylo... mialam ksiazkowe cisnienie... 120/80 :tak: a jak wtedy wyladoawal na sali reanimacyjnej (lekarze sie smiali ze najmplodsza pacjętka jestem:baffled:) mialam cisnienie 50/40 :szok: prawie zgon :tak::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry