Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anetko niestety z ciśnieniem nie ma żartów!
Kochana a jak tam przeczucia??? masz już jakieś????![]()

tak ,niestety sie pojawiła:-)
i wiecej sobie niebede wkrcac bo rano znowu mnie muliłochyba mam cos z żołądkiem

niemożliwa jesteś
nie chcę sie nakręcac... wiem ze to za wczensiej ale cos mnie pobolewa w podbrzuszu... (na pewno nie jest to owulka) i dzisiaj rano bylo mi strasznie niedobrze...
przeczucia mam... ale niestety nie najlepsze... jakos tak wydaeje mi sie ze wtym razem nam sie nie udalo... sama nie wiem dlaczego
a Ty...?![]()

ale to rówie dobrze może być zwiastun zbiżającej się @
i sama nie wiem
chyba tak ale wyluzowałam juz:-)
mnie właśnie woczoraj strasznie bolały plecy w odcinku krzyżowym i podbrzusze, no i mam mrowienia w cycuszkachale to rówie dobrze może być zwiastun zbiżającej się @
a od rana własnie z M rozmawialiśmy na temat wakacji bo chcemy do Tunezji leciec na początku lipca i do końca tyg mamy się zdecydować i właśnie mężuś się mnie zapytal a co jeśli będę w ciążyi sama nie wiem
![]()

byłam w Tunezji,a za ile macie ta wycieczke?

eh... no wąłsnie najgorsze to to ze objawy podobne do tych przed @
ale tak jak pisalam... nie wiem czemu akle raczej mam negatywne przeczucia...zobaczymy
Trzymam kciuki aby mrowienia nie ustawały![]()
za Ciebie kochana!