Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a spóźnia Ci się @?boję się sprawdzić..taki strach przed rozczarowaniem
nie wiem? w połowie cyklu jestem..

Gaduły jedne, godzine mnie nie było i 10 stron do nadrobienia. Ja też robiłam toxo, po pierwszym poronieniu a teraz w trakcie ciąży 2 razy. I nie przechodziłam przez to, a całe dzieciństwo spędziłam na wsi, gdzie były psy, koty i inne zwierzaki podwórkowe. Teraz strasznie uważam na koty i mąż ma zakaz dotykania ich, bo on strasznie lubi wszystkie, nawet takie bezpańskie.
Teraz nie mamy żadnego zwierzaka w domu, kiedyś jak byłam dzieckiem to miałyśmy z siostrą chomika a potem papużki. Jak kiedyś będę miała duży dom to myślę, że nie zabraknie w nim ani psa ani kota, a tutaj w bloku to pewnie skusimy się na rybki i może kiedyś na żółwie.
Idę prasować, bo widzę, że chyba na program, który chciałam oglądać to się nie doczekam, bo jakieś durne Mango leci. Buziaczki dziewczynki i sorki, że tak smęcę, ale chyba mam gorszy dzień. Widzę za to, że na dworze się wypogodziło więc może jeszcze na krótki spacerek pójdę.