• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
syla jasne ,z e sie napiję tylko jeszcze musze odebrac mojego M z miasta bo pojechal na montaz z kumplem i zostawil mi auto a ja teraz za kierowce musze robić wrrrrr

jak zaczęłam pisać na jaki temat weszłyście to myśłałam, że fora pomyliłam HAHAHAH ;-)

mirka-teraz to sie w nos pocałuj, własnie wróciłam z pomorza:-) hehe wiec juz dzis nie wpadne:-) a dokładnie skad jestes? bo ja w poznaniu dopiero od roku a wczesniej to stegna koło krynicy morskiej całe zycie...

nie chwaląc się... teraz mam piżamy brak...hehe mam prawie strój Ewy...chyba pójdę się ubrać :baffled::-D

zapraszam również u mnie lodówka full wypas... wszystko mam (może prawie)...tylko zapukajcie..bym zdążyła coś przywdziać ;-)

Ufff myślałam, że nie dojdę do końca tyle naprodukowałyście od wczoraj ;-)

Syla a co ja mam powiedzieć? Ja korki w Bydgoszczy mam na co dzień ;-) A że kawałek do pracy dojeżdżam, więc stoję i stoję ;)

Widzę, że same handlarki mamy na forum, ja z innej bajki, bardziej abstarkcyjnej ;-)

te chłopaki to potrafią sie ustawic, zona za kierowce , mój tez tak robi czesto!!! a jak sie dziwi jak protestuje bo mówi ze tez chce wypic piwko! najlepiej mial jak bylam w ciazy! zawsze robilam za kierwoce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry