reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Basinka27 GRATULACJE
Pati śliczna ta przypowieść była, wzruszyłam się
Znowu zajęło mi ponad godz przeczytanie wszystkiego i jak jestem gotowa coś napisać to wszystkie pouciekałyście ;-)
Teraz wróciłam do pracy a jeszcze wykańczamy mieszkanko więc późno w domu jestem. No ale i tak nie mogę się doczekać własnych czterech kątów.
Ja z moim m. to bliźniaki i to mamy urodziny całkiem blisko siebie bo on z 4 a ja z 10, ale mimo podobnych cech różnimy się.
Tak więc dobrej nocki i miłego dzionka jutro.

reklama
Ale fajnie Właśnie sobie myślałam, że dawno nikt nie mowil o nowych fasolkach a tu takie mile wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkim starajacym sie wysylam fluidki ciazowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Basieńka, gratuluję!

Wróbelku, śliczny brzusio :))).

Koti, przytulam. Czasami będą przychodzić takie gorsze dni. Ja wierzę, że dla Ciebie i pozostałych dziewczynek wkrótce też zaświeci słonko. Warto na nie czekać.

Emy, myślę o Tobie, dzielna z Ciebie babka.

Edytka leży i od czytania już ją głowa boli. Mdłości ma nadal i dosyć leżenia tym bardziej, że pogoda piękna, ale czego się nie robi dla maluszka.

Angelka, czasami w związku przychodzą gorsze dni. Ważne, aby szczerze ze sobą porozmawiać i wyjaśnić. Potem znowu jest dobrze :).

Aga_Aj, myślę o Tobie kochana.

Buziaczki dla pozostałych dziewczynek.

Nie no nie wierze :-(

Edi strasznie mi przykro naprawdę nie powinno Cię to już spotykać. Zapalam dla Twojego aniołka
[*] jakie życie jest niesprawiedliwe :-( brakuje mi normalnie słów

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry