• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Basinka27 GRATULACJE
Pati śliczna ta przypowieść była, wzruszyłam się
Znowu zajęło mi ponad godz przeczytanie wszystkiego i jak jestem gotowa coś napisać to wszystkie pouciekałyście ;-)
Teraz wróciłam do pracy a jeszcze wykańczamy mieszkanko więc późno w domu jestem. No ale i tak nie mogę się doczekać własnych czterech kątów.
Ja z moim m. to bliźniaki i to mamy urodziny całkiem blisko siebie bo on z 4 a ja z 10, ale mimo podobnych cech różnimy się.
Tak więc dobrej nocki i miłego dzionka jutro.

reklama
Ale fajnie Właśnie sobie myślałam, że dawno nikt nie mowil o nowych fasolkach a tu takie mile wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkim starajacym sie wysylam fluidki ciazowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Basieńka, gratuluję!

Wróbelku, śliczny brzusio :))).

Koti, przytulam. Czasami będą przychodzić takie gorsze dni. Ja wierzę, że dla Ciebie i pozostałych dziewczynek wkrótce też zaświeci słonko. Warto na nie czekać.

Emy, myślę o Tobie, dzielna z Ciebie babka.

Edytka leży i od czytania już ją głowa boli. Mdłości ma nadal i dosyć leżenia tym bardziej, że pogoda piękna, ale czego się nie robi dla maluszka.

Angelka, czasami w związku przychodzą gorsze dni. Ważne, aby szczerze ze sobą porozmawiać i wyjaśnić. Potem znowu jest dobrze :).

Aga_Aj, myślę o Tobie kochana.

Buziaczki dla pozostałych dziewczynek.

Nie no nie wierze :-(

Edi strasznie mi przykro naprawdę nie powinno Cię to już spotykać. Zapalam dla Twojego aniołka
[*] jakie życie jest niesprawiedliwe :-( brakuje mi normalnie słów

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry