Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciukiPoza tym stwierdziliśmy chyba, że co ma być, to i tak będzie, więc dojrzałam do decyzji o kolejnej próbie...

Już pogłaskana;-) Dziś szalała przez ponad pół godziny i teraz odpoczywa ;-)Kinguś tylko pozazdrościć brzuszka. Pogłaskaj tam małą ode mnie![]()
Kinguś masz piękny brzuszek, hehehe, ja rodziłam w marcu i juz tęsknie za brzuszkiem![]()

Dziękujemy:-)kinguś brzunio cudowny :-)
Bardzo duży nie musi być ;-);-)kingus brzusio slodki ...jeszcze troszke i bedzie ogromniasty
Bardzo się cieszę, że wszystko poszło po Twojej myśli.Witajcie.....
Będę trzymać.DZIEWCZYNKI PROSZE!!!! TRZYMAJCIE KCIUKI JUTRO O 12-NASTEJ ZA MOJEGO CHRZESNIAKA .....WYNALEZLI MU JUZ (TAK BARDZO MI CIEZKO) CHOROBE METABOLICZNA...jedziemy na rozmowe zeby nie bylo tak zle ...
Super:-)Mój Kubuś daje mi niezły wycisk przez cały dzień, ale jest cudownie. .
Dobrze, że trafiliście na konkretnego lekarza.Z R pojechaliśmy do mojego internisty zobaczyć, czy może uda się do niego wbić.
Udało się, to naprawdę fajny facet przeklina i nie ubiera fartuszka, zupełnie jak nie lekarz, ale do tego konkretny, super fachowiec.
Trzymaj się.papa i trzymajcie sie wszystkie cieplutko ciesze sie ze o nas pamietacie
Ja chciałam kupić ale ginka powiedziała żeby nie kupować bo samemu można nie znaleźć tętna dziecka i człowiek zaczyna się denerwować.a od kiedy mozna detektor uzywac i jest on napewno nieszkodliwy?
Witajcie dziewczynki
Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie - zniknęłam z formu po drugim poronieniu w lutym, ale cały czas Was czytam i starałam się być na bieżąco. Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamusiom i wszystkim zafasolkowanymWitam też nowe aniołkowe mamy.
Kilka dni zbierałam się, żeby znów napisać, ale zainspirował mnie post NIKKI, która ma bardzo podobną sytuację do mojej. Ja też poroniłam w listopadzie -20-go i w lutym 17-go, a teraz czekam na 4@ po zabiegu i chyba zdecydujemy się z mężem na kolejną próbę. Cały czas mam jednak wątpliwości, bo czekamy na badania kariotypu, a to może potrwać jeszcze ze dwa miesiące. Po drugim poronieniu zrobiłam badania i okazało się, że przechodziłam cytomegalię, co mogło być przyczyną poronienia (a może nawet dwóch).
Poza tym stwierdziliśmy chyba, że co ma być, to i tak będzie, więc dojrzałam do decyzji o kolejnej próbie...
Obiecuję, że teraz będę z Wami częściejDzięki Wam udało mi się podnieść po dwóch nieudanych próbach. Teraz musi być tylko dobrze
Pozdrawiam Was bardzo gorąco![]()

Pati b nie ma na to lekarstwa... ani szczepionki NIC organizm musi sam zwalczyć.
W Europie co druga osoba to ma.

beta w 5tc i 1dn byla przeciez 528 a potem 5tci3dn juz 1077 teraz to mysle ze duzo jak na 5 tydzien ale ja sie tam nie znam