• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej,zajrzałam na chwilkę;-)
Tęsknię za Wami,ale czasu brak.
Dziękuje za wszystkie komplementy odnośnie mojej córci.
Witam,nowe koleżanki,przykro,że tutaj.
"Stare" bardzo serdecznie ściskam,Agnieszki obie,Jeżyk,Mirka,Selenka...bardzo miło Was widzieć,tyle wsparcia w swoim czasie od Was dostałam:tak:
Buziaki wielkie dla wszystkich wymienionych i nie i zobaczycie,naprawdę warto wszystko przecierpiec,czekać, itp. ja wierzę,że wszystkie tutaj w swoim czasie będziecie oglądać bezzębne uśmiechy,choć po drodze może nie być łatwo !!!
Paaaaaaaaaaaaaaa.Wpadnę kiedyś jak dzieci pozwola;-)

reklama
Gabi -wszystkie jesteśmy tutaj właśnie po to żeby usłyszeć że warto czekać od tych które się doczekały:-p Kiedy nachodzi mnie chwila zwątpienia i strachu -czytam takie właśnie słowa i nadzieja wraca.

Olu -ja trzymam kciuki i chyba zaczynam wierzyć bardziej od Ciebie!!!:szok: osobiście zaniosłabym Cie do lekarza żeby już wiedzieć na pewno:-p zobaczymy -wszystko na spokojnie -powtórz test idź do lekarza -ja czekam na wieści:)

Selenko sliczny brzuszek.
Ola81,druga kreseczka jednak byla wiec moze...
Witam Paryszanke i mocno trzymam kciuki za Twoja ciaze:)
Sikoreczko swiatelko dla Twojego aniolka(*).

Poczytalam tak ''po lebkach'' i przepraszam jesli o kims zapomnialam przez pomylke lub cos przekrecilam.

Jestem -między myciem podłóg, gotowaniem i praniem....

Olu -dziękuję:laugh2: ale piszę co czuję -jeśli moja wiara może w czymś pomóc -to kochana masz co najmniej trojaczki!!!:tak:

Cześć

Gosialew oczywiście, że Cię pamiętam, sama poleciłam Ci to forum ;-) Obawiam się, że może być Ci ciężko patrząc na mnie, przepraszam, ale spójrz na to w ten sposób, że niedawno ja cierpiałam podobnie a jednak mi się udało i to szybko. Czyli każda z nas ma szanse i to duże po jednej stracie bo nie mi jednej się udało. Wiem jak to ciężko, ale teraz na pewno Wam się uda. I powiem wam, że do 12 tyg. bardzo się martwiłam, a teraz dla dzidzi i też dlatego, że minęło najgorsze staram się być jak najszczęśliwsza. Zleciał mi ten czas( badanka, przygotowania), dobrze mieć to za sobą - niedługo wy tak powiecie. Tylko o mojej straconej fasolce nie chce nigdy zapomnieć. I tak jak kiedyś musiałam to wygadać, czasem myślałam, że jak w piosence "sprzedaję myśli byle gdzie" to teraz nie umiem o tym mówić bo ono byłoby już na świecie i bardzmi przykro, płakać mi się wtedy chce, szczególnie gdy widzę, dzieci w jego wieku. Ale teraz staram się mocno dla mojej rybki w brzuszku ;-)

Agaaj nie przesadzaj, bardzo walczyłaś, pamiętaj, że jesteś tylko człowiekiem choć chciałoby się być doskonałym

Ola81 dobrze robisz, poczekaj. Może same będziemy miały niedługo lepszą wiedzę niż lekarze bo znamy już niejeden przypadek. Jestem na forum od pażdziernika i było kilka ciąż z bladych kresek, ale też ok. 3 były fałszywym alarmem. Może to właśnie niepęknięte pęcherzyki dawały te blade kreski????

Paryszanka trzymam kciuki

Byłam przewrócić mielone -mąż wróci głodny z pracy -nie mogę mu podać spalonego jedzenia... Choć i tak pewnie powiedziałby ze pyszne:wściekła/y:
Olu tej wiary to mnie chyba mój mąż nauczył -zawsze pesymistką byłam ale jak widzę jak on wierzy... to musi być dobrze. Ostatnio byliśmy w centrum handlowym -była wystawa z rzeczami dla dzieci -począwszy od pieluch poprzez ubrnka aż po łóżka. Mój S stanął przed takim większym łóżkiem -różowym że szok i mówi "to będzie dobre" chciałam powiedzieć ze to dla dzieci a On dokończył "to będzie dobre -ja też się zmieszczę jak będziemy z naszą Smerfetką bajki czytać wieczorem -a mama może sobie kupić swoje"... jak tu nie wierzyć że będzie ta Smerfetka???

Mielone!!!

reklama
Uważaj na te mielone :-) :-) ;-) Jak to mówią wiara czyni cuda. JA z reguły jestem optymistką ale chyba dla innych. A jak mi coś ma dobrego sie sydarzyc to jakoś to czarno widzę.

Enka co do drugiej krechy i nie pękniętego pęcherzyka to też biore to pod uwagę, że to on wydziela to hcg i dlatego może się pojawiła. No zobaczymy jak się zbadamy. A Twoja dzidzia jak???? Bardzo dokucza?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry