reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
13x13 teraz sama nie wiem jak mam patrzeć na cykl. Chyba poczekam do lipcowej @ i wtedy zrobię badanie i jak nie będzie cytoświństwa, to wiesz :-)

Głosowanie na plus pomorza!!! Ja sobie wszystko zapisuję:-) a mężowi powiem ze w głosowaniu internetowym zwyciężyło pomorze -każdy powód jest dobry. A ja się zastanawiam co u Pixelli??? wie ktoś czy już czy jeszcze nie??? dzidziusiowi było dobrze w brzuszku.
Dziewczyny spać mi się chce -ten dzień mnie wykończył. Czytam was cały czas tylko do kuchni kursuję co chwilkę:tak:

reklama
czesc dziewczynki,
Olcia melduje, ze zyje. Codziennie do was zagladam,ale jakos weny do pisania mi brakuje.
ja sie urlopuje u rodzicow. Dwa tygodnie lenistwa. Mam nadzieje, ze jak wroce to beda czekac na mnie wyniki badan.

aaaaa swoj instynkt macierzynski zaspokajam mamkujac ... jezykowi. Moj pies morderca go pokaleczyl, a jezyk jeszcze byl slepaczkiem. Mama go odrzucila i teraz karmimy go mleczkiem dla niemowlat. Dzis drugie oczko otworzyl :-)

Mamo Sówko - gratulacje z calego serca !!!

Edytko ... brakuje mi Ciebie :-(
Bananiaro ....
Selenko jak Madzia ?

Nowe mamusie witam. Dla waszych okruszków
[*]. Zostańcie tu.

Do góry