reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
13x13....podzielam zdanie Sonitki....POMORSKIE!!!!!!!!!
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Ciekawe co dzieje się z Koti81 chyba dawno nie pisała...
Edytka też nie daje znaku życia :-(
Edytka też nie daje znaku życia :-(
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
widzę że dużo Was kobietek z pomorskiego :-)
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Ja teraz jestem z kujawsko-pomorskiego :-)
S
Sonita
Gość
13x13 teraz sama nie wiem jak mam patrzeć na cykl. Chyba poczekam do lipcowej @ i wtedy zrobię badanie i jak nie będzie cytoświństwa, to wiesz :-)
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
No ja tez z kujawsko-pomorskiego,tylko jakos mnie tu wywialo i zadna z Was nie mieszka blisko:-(
Głosowanie na plus pomorza!!! Ja sobie wszystko zapisuję:-) a mężowi powiem ze w głosowaniu internetowym zwyciężyło pomorze -każdy powód jest dobry. A ja się zastanawiam co u Pixelli??? wie ktoś czy już czy jeszcze nie??? dzidziusiowi było dobrze w brzuszku.
Dziewczyny spać mi się chce -ten dzień mnie wykończył. Czytam was cały czas tylko do kuchni kursuję co chwilkę
Dziewczyny spać mi się chce -ten dzień mnie wykończył. Czytam was cały czas tylko do kuchni kursuję co chwilkę

agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Witaj Agus Aj:-)
reklama
czesc dziewczynki,
Olcia melduje, ze zyje. Codziennie do was zagladam,ale jakos weny do pisania mi brakuje.
ja sie urlopuje u rodzicow. Dwa tygodnie lenistwa. Mam nadzieje, ze jak wroce to beda czekac na mnie wyniki badan.
aaaaa swoj instynkt macierzynski zaspokajam mamkujac ... jezykowi. Moj pies morderca go pokaleczyl, a jezyk jeszcze byl slepaczkiem. Mama go odrzucila i teraz karmimy go mleczkiem dla niemowlat. Dzis drugie oczko otworzyl :-)
Mamo Sówko - gratulacje z calego serca !!!
Edytko ... brakuje mi Ciebie :-(
Bananiaro ....
Selenko jak Madzia ?
Nowe mamusie witam. Dla waszych okruszków
[*]. Zostańcie tu.
Olcia melduje, ze zyje. Codziennie do was zagladam,ale jakos weny do pisania mi brakuje.
ja sie urlopuje u rodzicow. Dwa tygodnie lenistwa. Mam nadzieje, ze jak wroce to beda czekac na mnie wyniki badan.
aaaaa swoj instynkt macierzynski zaspokajam mamkujac ... jezykowi. Moj pies morderca go pokaleczyl, a jezyk jeszcze byl slepaczkiem. Mama go odrzucila i teraz karmimy go mleczkiem dla niemowlat. Dzis drugie oczko otworzyl :-)
Mamo Sówko - gratulacje z calego serca !!!
Edytko ... brakuje mi Ciebie :-(
Bananiaro ....
Selenko jak Madzia ?
Nowe mamusie witam. Dla waszych okruszków
[*]. Zostańcie tu.