• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Karola71 co się dzieje? nie ma przeciwskazań do wyrzucania tutaj wszystkich problemów i żali do świta. Z tego co widzę jesteś 7 lat po ślubie -to taki ponoć drugi kryzys :no:w tym czasie jest. Nie wiem na ile to prawda ale tak mi kumpel mówił że u niego to faktycznie był najgorszy okres -prawie się pozabijali z żoną :angry:-ale juz jest ok.

Pixella cieszę się że znalazłaś chwilkę i jesteś tutaj z nami:-)

Niusi@ dobrze z jest jakiś punkt zaczepienia. Wiadomo na co zwrócić uwagę -ja tylko słyszę w kółko że wszystko ok, że tak się zdarza -a tak naprawdę byłabym spokojniejsza gdyby jakiekolwiek badania mi zrobili ponad to co miałam...:no:

Magdalenka38 witaj. Trzymam kciuki za Ciebie i podziwiam za siłę i spokój. Zawsze uważałam siebie za silną osobę i w każdej innej kwestii jestem nie do zdarcia -ale jeśli chodzi o badania i czekanie na wyniki to wymiekam...

Olu jesteś:-p jak samopoczucie? bo ja dzis taka wku**** jestem że szok jakiś -S ma mnie juz dosyć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry