Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mamasówka gratuluje ll kreseczek i życzę spokojnych kolejnych miesięcy![]()
mama sówka gratuluje II
a ja dzwoniłam dzis do mojego gina pogadaliśmy troszkę zapisał mnie na 2lipca powiedział, że nie ma na co czekać, że czas działąc bo hormonki rzeczywiście niezaciekawie wyszły i nareszcie coś mamy , przeciwciała narazie moge odpuścic teraz hormony najważniejsze. Zobczymy co powie jak zobaczy wszystki wyniki. Pocieszył mnie, że wszystko będzie dobrze i nie ma sie denerwować heh łatwo mówic gorzej zrobic.
pozdrawiam was dziwczynki
Syla nadal w szpitalu czeka na wyniki malutka wikusia ładnie rośnie waga 1500 serduszko ładnie bije :-)

Ja też miałam koszmarny problem z kolkami, Wiki się prężył, płakał, istny koszmar, dawałam mu espumisan i infacol, ale to naprawdę nic nie pomagało, dopiero jak 3 miesiące skończył, to przeszło, a też byłam na restrykcyjnej diecie, jak kolki przeszły to zaczęłam powoli jeść normalnie i nie było problemów... Trzymam kciuki, żeby Ignasiowi szybko przeszło!Pixelka, karmię naturalnie. Już prawie nic nie jem, wszystko gotowane. Zauważyłam, że generalnie nie ma znaczenia czego nie jem, nawet jabłka jem gotowane. Straszne te kolki, dziecko płacze i nie wiadomo jak mu pomóc, bo nic nie pomaga.
Dilajla to wiem, że się rozpakowała, to czekamy teraz na Was.