• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie,
dzisiaj zarejestrowałam się na forum, nasz Aniołek odszedł w 11 tc, wczoraj wróciłam ze szpitala :-((
Teraz żyję tylko jedną myślą - odczekać te długie 3 mies. i znów próbować. Boję się tylko, że @ nie będą regularne i jak rozpoznam owulację????
jestem skołowana i nie wiem jak wytrzymam te 3 mies. |Moim najwiekszym marzeniem jest ciąża (ZDROWA CIĄŻA

Witam Wszystkich, dziś zarejestrowałam się na forum. 28.06. miałam łyżeczkowanie, ciąża przestała się rozwijać - brak serduszka. Byłam w 8 tygodniu, ciążą wyglądała na 4 tydzień. Staraliśmy się ponad rok. Teraz mamy odczekać 2 miesiące i możemyy zacząć starania znowu. Mam nadzieję, że tym razem się uda.

Witam Dziewczyny, przykro mi, że Wasze maluszki odeszły...

Mam nazieję, że już niedługo będziecie się cieszyć z ciąży i szczęśliwego rozwiązania!!

Nikki moje samopoczucie juz jest dobre. Dzięki za troskę. Teraz czekam na @ ma przyjść w sobote. I akurat w sobote jedziemy na inscenizacje Bitwy Pod Grunwaldem.To lepiej niech przylezie w niedziele ;-)

Olu, a urlop jakiś z mężem się szykuje w najbliższym czasie?

reklama
Nie wiem jak będzie z m urlopem. Niby teraz ma urlop ale szef dzwonił że ma przyjśc w poniedziałek do pracy. I tak zyje w niepewności czy nie będzie musiał wracać do pracy, a urlop wykorzysta w innym terminie.

Dziewczynki wrocilam wlasnie do domku.
Tez sie bardzo ciesze z usg:-)nastepna wizyta 11 sierpnia i mam zrobiony termin teraz na 23 lipca jakbym chciala poznac plec(o ile dzidzia nie bedzie sie zakrywala tak jak dzis)

Witam nowe aniolkowe mamusie.
Zostancie z nami.

Kasiu jak miło Ci znowu widziec:-) , no i pewnie wypoczeta i Wiercia pewnie tez zadowolona.

Ola na te iscenizacje to mojego M moze zabierzesz :-D kiedys był w bractwie rycerskim i co roku na Grunwald jezdził.Niestety po wyjezdzie z Polski musiał z tego zrezygnowac:-(.

Agnieszka ciesze sie ze z fasoleczką ok ,chociarz to juz chyba taki duzy strączek:-D.

Witam nowa Mamusie ,dla wszych Aniołków
[*]
[*].Zostanicie z Nami jest razniej.

Bardzo Wam dziękuję za przyjęcie mnie do forum.

Mam pytanie: czy któraś z Was może podzielić się spostrzeżeniami na temat płodności po poronieniu? Boję się, że moje cykle będą nieregularne i że nie uda mi się zajść w ciążę po 3 miesiącach:-( Muszę myśleć o przyszłości i żyć nadzieją bo inaczej zwariuję:-(
Ściskam wszystkie mamy Aniołków

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry