• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Bywa niestety i tak. Ale wszystko napewno sie ułozy! Moja mama jakiś czas temu miała straszne wyniki z wątroby!!! tony tabletek, ciezka dieta i niewiadoma przyszlość!!! Po roku diety, badań itd (schudła ponad 25 kg) okazało sie, że jest wszystko ok! teraz nie ma juz ścisłej diety i nawet czasami lampke wina czy drinka moze wypić!!!! Zawsze trzeba mieć nadzieje!!! Trzymam kciuki!

reklama
Pije, pije, ja chyba niedlugo alkoholiczka zostane:-). Powiedzialam mu ze dwoch obiadow gotowac nie bede, to jem to samo co on ale ciagle chodze glodna. Jak jadlam dzis batonika to sie chowalam przed M, zeby mu przykro nie bylo.

Hej,ja pozdrawiam,ciepło jest,więc cały dzień z dzieckiem na dworku siedzę,a potem nie mam siły. A Wy tyyyle piszecie:zawstydzona/y:
Postaram się wpaść niedługo.Trzymajcie się.Papa.

brałam przeciwbólowe, ale to strasznie szczypie!!! a najbardziej sie wkurzam bo to krwawi okropnie!!!
no ale co nas nie zabije to nas wzmocni!
napiłabym sie jakiegos znieczulacza no ale nie moge bo pewnie jeszcze dzis bede brala cos przeciwbólowego! my baby to mamy przekichane!!!!

reklama
Gabi - hejka .... znów nie chcesz z Nami poimprezować :-p:-)

allaa jakoś maja nas...gdzieś hehehe dziewczynki ... i nie przyszły pośpiewać..a my rozdajemy dzisiaj darmowe drinki...która chce?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry