• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dla wszystkich dziewczynek gorące buziaki, dla świeżo upieczonych mam gratulacje nie kiełkują fasolki, dla dziewczyn po stracie okromne współczucie tylko niedołujcie się za bardzo żebyście nie musiały jechać jak ja na prochach uspokoajających po mojej styczniowej stracie , bo przygnębienie nic dobrego niedaje, a po nim zostaje strach a naprawde uwierzcie mi może być dobrze ,mamy czerwiec a moja fasola ma 8 tygodni!!!!!!!!!! buziaki

reklama
Przyszłam wam zyczyc dobrej o owocnej nocki dziewczynki:tak: ciesze sie ze ten dzien dzisiejszy dobiegł konca bo było ciezko teraz wypiłam swoja szklanke płynu do naczyn :szok::baffled: i zmykam do łózeczka
Sylus dobrze ze juz jestes w domu teraz boli ale dobrze ze masz to juz za soba jutro bedzie lepiej:tak:
wielkie buziaki dla wszystkich i do jutra Gwiazdeczki;-)

Witajcie dziewczynki!!!
Przepraszam Was bardzo za moją wczorajszą nieobecność i już sie usprawiedliwiam. Przyjechała do mnie wczoraj moja mama i cały dzień razem spędziłyśmy. Poszłyśmy na poziomki, zrobiłyśmy sobie grilla a potem na 6 km spacer. A wieczorem dołączył do nas mój tata i M i posiedzieliśmy jeszcze chwilę, a potem trzeba było odwieść rodziców do domu i zrobiła się 11, a wtedy to juz poszłam szybciutko do wyrka:zawstydzona/y:

Syla, cieszę się, że już jesteś. Ból minie i będzie wszystko ok, przecież my tu silne baby jesteśmy:tak:

Słodziutka, a jak tam noc minęła??:-)

No to moze dzisiaj poklikamy co??

Witajcie wszystkie. Tak dużo piszecie!! Cudownie, nie nadążam czytać. Niestety nie siedzę przy komputerze za często. Częściej okupuje go moja córcia. Ale zaglądam i z przyjemnościa nadrabiam zaległości czytając wszystkie posty. Dziś drugi dzień po zabiegu, gdyby nie psychika to czuję się rewelacyjnie, praktycznie zero krwawienia i żadnego bólu.

W pracy nie powiedziałam nawet ,że jestem w ciąży więc tym bardziej ,że poroniłam, Jezu...jak to brzmi:-(

Jesteście niesamowicie aktywne, są jeszcze takie dziewczyny?? Rewelacja. Szkoda,że nie mieszkacie blisko, a właśnie, skąd jesteście? Ja z Wrocławia.

Wczoraj wybrałam się z moim M na spacer z psem, nie umiem o niczym innym mysleć tylko o ciąży, kiedy zrobię te badania, kiedy wszystko się zagoi i kiedy i czy w ogóle uda mi się zajść w ciążę. Ta psychika mnie zamęczy. Aż jestem zła,że życie toczy się dalej.

Brakuje mi Mamy, zmarła w zeszłym roku, mąż też jest sierotą. Nie doceniamy, póki nie stracimy. A pamiętam jak wydawało mi się ,że dorosłość jest taka fajna, blee

A za oknem słońce, a miało padać?

Cześc.No to ja tez musze się usprawiedliwić za nieobecności.....bo Słodziutka wczoraj niezłą wrzutke nam tu zrobiła...hihi...mianowicie u mnie jest tak,że ok.21 moja mała woła,że chce spać wiec muszę ja położyć a w tym czasie mój M okupuje kompa i nie bardzo da sie Go wygonić...hihi....
Selena....przykro mi,że w takich okolicznościach sie spotykamy ale witam i przytulam,powiem Ci tylko,żebyś w miarę możliwości zaglądała tu jak najczęściej bo my tu wspaniale spędzamy ćzas i wzajemnie sie skutecznie wspieramy....
A ja dzis do lekarza sie wybieram i normalnie jestem zestresowana(1 wizyta po....)chcę zapytać o wiele rzeczy a jak znam siebie to stres mnie zje i nie zapytam.......hyyyy....
Sylunia.....jak sie Bidulko czujesz?musisz byc silna i iśc do przodu bo teraz musi juz być tylko lepiej.....dużo zdrówka i zero bólu-życzę...

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczynki moje kochane:-)
ja wlasnie sie obudziłam i boje sie isc do wc, szczypie cholernie i boje sie ze znowu bedzie sie krew lała , pójde zaraz do apteki i spytam o cos na szybkie gojenie sie ran...

witam nową koleżanke Selene - przykro mi ze w takich oklicznosciach, jest tu nas sporo i potrafimy podtrzymac sie na duchu:-) kazda z nas przezyła swoją historię, począwszy od wczesnych poronień, po przedwczesne porody tak jak u mnie.24 tydz. czy u małej tydz.20...są dziewczyny którym nie udało się po kilka razy:-( kazda historia jest bardzo bolesna, wiele dziewczynek opisało ją w blogu we włsnymprofilu wiec mozesz sobie poczytac... ja jakos jeszcze nie opisałam nie moge sie zebrac w sobie:-(
Seleno a który to był u Ciebie tydz.ciaży?
Seleno ja przez 9 miesiecy mieszkałam we wrocławiu:-) i mam cudowne wspomnienia, mieszkałam na nowym dworze:-)
dziewczyny dostłam wczoraj maila od mojego dyrektora regionu, tak mi sie miło zrobiło...napisał ze czekają na mnie i ze moje stanowisko tez czeka i mam wracac:-)

dziękuje wam dziewczyny za wsparcie...

witam Was wszystkie kochane . Ja tez sie nie odzywałam bo miałam totalny dołek ale wieczorkiem czytałam wasze posty
Dzisiaj jest juz lepiej i mysle ze tak zostanie
Przytulam nowe dziewczyny i wszystkie gaduły
Aga - napisz koniecznie jak po wizycie

reklama
dzięki Aga , mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej bo wczoraj sie nieźle przeraziłam. ale w szpitalu bylo super, zrobili mi badanka, nawet EKG :-)
mąż poszedł do rpacy ja dzis z wyra nie wstaje leze z gołym tyłkiem i sie wietrze:-) heheh
szybciej sie bedzie goic:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry