• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane wróciłam od lekarza od tych wymiotów mam tak podrażnione i spuchnięte gardło że nie mogę oddychać dostałam antybiotyk ale mam go wziąść w ostateczności i mam płukać gardło i jeść lekkie rzeczy żebym nie wymiotowała bo tak mam to podrażnione że może przerodzić się to w angine.

To dobrze, ze to tylko podrażnienie, a nie mówiłam.....choć wiem, że to tez potrafi być uciązliwe....
Postaraj się jeść tak, żeby nie mieć spotkań z kibelkiem....
...trzymaj sie kochana...
...przytulam mocno....

...dzięki za rady odnośnie wizyt w toalecie....pytałam bo dziś miałam problem i mi się wszystko przypomniało....taka jakaś nadymana jestem....ciekawe, bo to podobno jeden z objawów fasolki...zobaczymy.....;-)

reklama
Karola ladnie sie kuruj:)
Tak jak czytam o tych waszych wymiotach to mi Was szkoda moje Biedaczki...
Ja przez te 30 tc nie wymiotowalam ani razu...
Teraz za to czuje sie jak slonik...Mam na plusie 9,5 kg i strasznie szybko sie mecze.No,ale chyba to normalne.

Kasiu jestem:-) Olcia mnie trochę pogoniła to zapukałam do informatyka i uprosiłam żeby zerknął co z tym kompem:crazy: coś było rozłączone...

Jeśli chodzi o zaparcia -ja w życiu przerabiałam już wszystko -łącznie z przyzwyczajeniem organizmu do tabletek :confused2::confused2::confused2: bez nich tydzień czasu nic -faktem jest że ja mało jem i zawsze mało jadłam -i jak mówi mój S "najedz się to nie będzie problemu". W sumie ma rację -po rodzinnych imprach z masą jedzonka -nie ma problemu. Na mnie śliwki, czary, cuda nie działają -w ciąży zmienia się metabolizm i stąd te sensacje:confused2::confused2::confused2:

Jeśli chcecie przyjmować błonnik to pamiętajcie o piciu -jeśli ktoś mało pije niech nie zażywa błonnika -zrobi się zator

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam
Jakieś nowe wieści dobre?
Przeoczyłam coś?

myślę że tak choć wiem że łatwo nie będzie bo przyznam się że miałobyć od razu rzucam ale niestety nie wyszło jednak cieszy mnie i ta wersja zawsze to mniej papierosów a wiecej zdrowia

cześć dziewczynki
witam wszystkie aniołkowe nowe mamy,
[*] dla waszych aniołeczków

Just gratulacje!!!

Karola dobrze, ze poszłaś do lekarza, dbaj kochana o siebie

Jeśli chodzi o zaparcia w ciąży ja tez to przerabiałam na początku i niestety to podczas takiej jednej wizyty w wc zaczęłam krwawić :( Ogólnie jadłam bardzo dużo owoców i warzyw, bo mięso i nabiał w ogóle było afe i mi to pomogło, choć różnie było

a tak w ogóle to muszę się pożalić, bo od 2 dni mnie boli lewy jajnik prawie cały czas i już wpadam w panikę, ze coś jest nie ten teges i zamiast zacząć starania zaczniemy leczenie :(
A do lekarza idziemy 30 dopiero, a 5@ ma przyjść 20-21, oby się nie spóźnił, bo inaczej nici z badania :(

Agatko
co u ciebie?

Kasiu gratuluję nowego suwaczka :)

cześć dziewczynki
witam wszystkie aniołkowe nowe mamy,
[*] dla waszych aniołeczków

just gratulacje!!!

karola dobrze, ze poszłaś do lekarza, dbaj kochana o siebie

jeśli chodzi o zaparcia w ciąży ja tez to przerabiałam na początku i niestety to podczas takiej jednej wizyty w wc zaczęłam krwawić :( ogólnie jadłam bardzo dużo owoców i warzyw, bo mięso i nabiał w ogóle było afe i mi to pomogło, choć różnie było

a tak w ogóle to muszę się pożalić, bo od 2 dni mnie boli lewy jajnik prawie cały czas i już wpadam w panikę, ze coś jest nie ten teges i zamiast zacząć starania zaczniemy leczenie :(
a do lekarza idziemy 30 dopiero, a 5@ ma przyjść 20-21, oby się nie spóźnił, bo inaczej nici z badania :(

agatko
co u ciebie?

kasiu gratuluję nowego suwaczka :)
ilonka a może ty masz owulacje mnie zawsze bolał jajnik jak mi pękał pęcherzyk to może dlatego cię boli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry