T
Tusia.
Gość
witam.dziewczynki a czy wy bierzecie czy brałyście jakies witaminki po poronieniu?
jeśli tak to jakie?
a ile po zabiegu powinien byc ten wynik hist-pato.
jak coś podnosze np:torbe z zakupami to zakłuje mnie w brzuchu.
nie wiem
panikuje strasznie.
jeśli tak to jakie?
a ile po zabiegu powinien byc ten wynik hist-pato.
jak coś podnosze np:torbe z zakupami to zakłuje mnie w brzuchu.

nie wiempanikuje strasznie.

, toteż mam do Was pytanko co myślicie o tym co się u mnie dzieje. Otóż w ubiegłym (a właściwie jeszcza aktualnym) cyklu nie było jeszcze staranek, gdyż chcieliśmy zastosować się do rady lekarza i poczekać dwie @. Zastosowaliśmy zatem metodę kalendarzykową, która działała przez 2 lata zanim zaczęliśmy się starać o dziecko. Z tym, że tym razem stosowaliśmy ją może mniej rygorystycznie i przytulanki bez zapezpieczenia były 9 i 16 dc (to te najbliższe owulacji). Wczoraj miałam dostać @ przyjmując 28 dniowy cykl (to by była moja 2-ga @ po poronieniu, pierwsza była po 25 dniach). Zwykle cykl trwa u mnie 26-27 dni. W sobotę rano zauważyłam na papierze toaletowym coś co wyglądało dla mnie jak początek @. Użyłam zatem małego tamponu, ale potem okazało się, że na tamponie był tylko brązowy śluz a potem nic. Do dzisiaj nie ma nic. Wczoraj zrobiłam test (ale wieczorem) i wyszła jedna gruba krecha. Sama nie wiem co o tym myśleć. Przyznam, że przed terminem @ czułam się jakbym była w ciąży (np. wzdęcia, które normalnie mnie nie męczą). Teraz jednak nie widzę za bardzo żadnych objawów na nic