• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzwoniłam, ale nie odbiera tel. myślę, że to OB może być od przeziębienia i infekcji "tam". jutro od rana będę dzwonić, bo na pewno będzie w szpitalu.

reklama
Mam taka myśl :-p:-p My z moim M. powinniśmy się kiedyś w okolicach dni płodnych upić i zaszaleć... Bo przez ta naszą racjonalność, to my się nigdy nie zdecydujemy... :wściekła/y::wściekła/y: Ja tak mniej więcej cztery razy w ciągu dnia zmieniam zdanie, czy się starać, czy nie :no::no::no:
oj jakbym ja to pisała :) ja chyba muszę zaprzestać jakichkolwiek obliczęń i pójść na żywioł, bo inaczej nie zaciążę :) ja tez niestety nie z tych wpadających :)

Koti myślę też że te twoje ob poszło do góry przez infekcję

wstrzymam się chyba do rana. rano powinnam mieć też wyniki morfologii.

wyczytałam w necie, że wysokie ob w ciąży jest normalne i nie powinno się go robić hmmmm.

Ostatnia edycja:
Kochane pewnie ze musimy się wspierać. Ale troche wiecej optymizmu nie zaszkodzi. Mam nadzieje że z dnia na dzień będzie go u was wiecej

Ilonka co do spontanicznosci to u mnie tez z tym ciężko. Trzymam za nas kciuki żebyśmy wyluzowały i w końcu się udało. U mnie teraz 11 dc ale pracujemy cały czas tak żeby nie myśłeć czy teraz czy nie terazz:-)

tak się zastanawiałam dlaczego mi OB zrobili ... i właśnie dopatrzyłam się że zamiast morfologii na rachunki wbiły mi OB :wściekła/y:. A że robiłam kilka badań, nie sprawdzałam listy. Zawsze robię tam badania i nigdy Panie problemów ze słuchem nie miały.
no szlag mnie trafi, jutro będę musiała znowu jechać na badanie :wściekła/y:

Kasia współczuję... chory facet w domu, to koszmar

kasikz, Ilonka tak naprawdęmy się z moim M. boimy starać... wprawdzie teraz mam jeszcze parę spraw zdrowotno-zębowych do załatwienia, ale martwię się, ze potem znowu to przełożymy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Bo nie mamy mieszkania, a zarabia tylko mój M, ja jeszcze studiuję :-(:-( I właśnie najbardziej boimy się tego, że nie zapewnimy dziecku odpowiednich warunków :-(:-(

reklama
aniołki to straszne ale dzieciaczkid o nas wroca... ja tez chce dac aniolka na grobek mojemu synkowi ale jak piszesz takie rzeczy to chyba tez przykleje i bedzie nad nim czuwal... pewnie sie szykujesz i niedlugo zielone swiatelko ... ja poczekam do marca zrobie wszystkie badania bede prowadzila kalendarzyk i sprawdzala czy owu jest ... oby szybko okres byl regularny bo moj synek i ta z nieregularnego sie urodzil wiedzialam tylko dokladny dzien owu. moj synek mial 548 gram... zastanawiam sie czemu dopiero po 25 , 26 tygodniu daja dzieciom lek w brzuszku na rozwiniecie sie szybkie plucek... czemu nie mozna dac takim dzieciom z 23 tygodnia... ja mialam 23 tydzien i 3 dzien... i niewydolnosc oddechowa byla glowna przyczyna , ale zapytam sie elkarza czemu nie mozna tak wczesnie dac...
missiis -mi wody odeszły w ostatni dzień 24 tygodnia ciąży - i dostałam te zastrzyki na przyspieszenie rozwoju płuc - ale jak mnie poinformowano w szpitalu - dostaję je bo taka jest procedura, a tak naprawdę one nie pomogą mijemu dziecku, ponieważ jest jeszcze za małe... Niestety, Poza tym te zastrzyki działają po 72 godzinach (jeśli dobrze pamiętam) a ja akcja porodowa wraz zakażeniem i rosnącą temperaturą nagle rozpoczęła się po 50 godzinach, więc o 1 dzień za wcześnie.Nie wiem co by było gdyby.Ale chyba żadna z nas nie wie.
U mnie przyczyną przedwczesnego porodu była niewydolność szyjkowo-ciśnieniowa.A u Ciebie? jeśli możesz napisać?

Dziewczyny u mnie 18 dzień cyklu... Właśnie wróciłam z ubikacji i mam plamienie :-(:-( Co to może oznaczać?? Od jakis trzech tygodni nie kochaliśmy się z mężem, więc nie jest to jakiś uraz mechaniczny... Boję się, że do moich wszystkich zmartwień zdrowotnych dojdzie coś kolejnego :-(:-(:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeśli to nie owu - to może być ten niedobór progesteronu - przynajmniej u mnie tak było..brałam clostibegyt i wszystko wróciło do normy :)

witaj Ilonka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry