• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Właśnie potrzebuję rady - bo już nie wiem do kogo mam dzisiaj isc. Mam trzy opcje - mój gin z racji że nie ma już pomysłu chce mnie jeszcze raz zbadać - tym bardziej że tydzień temu nie widział jeszcze dzidzi bo było za wczesnie ( ginekologicznie stwierdził że ok) albo urolog prywatnie - też zrobi usg tylko że brzucha i stwierdzi czy może to być pęchcerz - bo ból ejst piekący ( wynik moczu ok ). Z kolei inny gin w konsultacji tel stwierdził że może to być zrost na macicy po ostatnim zabiegu lub jakeis więzadła - czy może w takim razie do niego bo on chociaż coś zasugerował. W szpitalu juz byłam gdy dowiedzieli się ze jestem w ciązy odesłali mnei do domu bez leczenia, usg brzucha nie zrobie - prywatnie dopiero za tydzien. Co mam już robić - ratunku??!!

reklama
Dzieki:-)
W sobote kupilismy w koncu wanienke razem z przewijakiem.Dzis lece jeszcze zobaczyc za posciela do lozeczka...
Jestem daleko w polu i wlaczam motorek i zabieram sie do pracy.
Buziaki i do pozniej:)

Aguśka może idz do tego drugiego gina skoro Twój nic nie widział, a ten drugi ma chociarz jakaś teze to idź do niego może coś wymyśli jeśli mocz masz oki to wątpie żeby to był pecherz.

Właśnie potrzebuję rady - bo już nie wiem do kogo mam dzisiaj isc. Mam trzy opcje - mój gin z racji że nie ma już pomysłu chce mnie jeszcze raz zbadać - tym bardziej że tydzień temu nie widział jeszcze dzidzi bo było za wczesnie ( ginekologicznie stwierdził że ok) albo urolog prywatnie - też zrobi usg tylko że brzucha i stwierdzi czy może to być pęchcerz - bo ból ejst piekący ( wynik moczu ok ). Z kolei inny gin w konsultacji tel stwierdził że może to być zrost na macicy po ostatnim zabiegu lub jakeis więzadła - czy może w takim razie do niego bo on chociaż coś zasugerował. W szpitalu juz byłam gdy dowiedzieli się ze jestem w ciązy odesłali mnei do domu bez leczenia, usg brzucha nie zrobie - prywatnie dopiero za tydzien. Co mam już robić - ratunku??!!
Chyba zaczęłabym od ginekologa, żeby potwierdzić, że z tymi sprawami jest wszystko ok, i może faktycznie ten drugi będzie lepszy skoro chociaż coś próbuje wydedukować a nie tylko no-spą rzuca.
A jeśli chodzi o szpital, to nie wiem, czy tak zawsze jest czy tylko akurat w tym szpitalu gdzie trafiłam po poronieniu, ale tam były dwie izby przyjęć: ogólna i ginekologiczno-położnicza. I chyba w ciąży to jak coś to się kwalifikujemy pod tą drugą, jak gin stwierdzi, że w jego obszarze wszystko ok, to pewnie kieruje do lekarza ogólnego.

Zaciskam kciukasy, żebyś trafiła w końcu na jakiegoś konkretnego lekarza

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-)

Ja się tylko witam i spadam, bo nie mam o czym pisać :sorry::sorry:

Do napisania wieczorkiem

Aguś śliczne butki!! Ja też już chcę takie kupować!! :-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry