• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a ja nie kupilam niczego bedac w ciazy poniewaz plci dzieci nie znalam i mialam zamiar po usg połowkowym jak poznam porobic zakupy.usg polowkowe mialam juz neistety w szpitalu i juz wtedy plec nie byla dla mnei wazna.
ale wiesz co Aga jak zobacze keidys dwie krechy to na pewno kupie cos slodziasnego:)
tak wiec sama widzisz ,ze nie kupowanie nic nie zmieni wiec kupuj smialo jak Pati mowi trzeba zachecic maluszka do przyjscia do mamusi w odpowiednim czasie:)
Chyba można kupić jakieś uniwersalne kolorki żeby pasowały na chłopczyka i dziewczynkę. Pewnie w poniedziałek zrobię jakieś zakupy.
Na razie na mikołaja zamówiłam dla mojego P koszulkę z napisem " Mów mi tato :))))

Aga cholerny śmierdziuch,trza mu było wylutować-kobiecie w ciąży wszystko można!!!
Pati-szłyście równo z Kobitką prawie z tymi testami, 3 mam kciuki, żeby ten cień okazał się grubą krechą!!!przy mojej córci też była mdła kreseczka w toalecie w pracy, a okazała się najprawdziwszą prawdą!!!a później wiesz, mimo tego co mówią ta kreska na moim teście zrobiła się jeszcze bardziej wyraźna i jeszcze bardziej i jest do dziś...Kochana, ściskam Cię mocno i 3mam te wstrętne kciuki!!!zobacz, tutaj dzieje się tyle cudownych rzeczy!!!
Dziewczyny, my się naprawdę cieszymy Waszym szczęściem i nawet nie wiecie /a może wiecie/, że dodatkowo jesteście dla nas-oczekujących-wielką nadzieją na lepsze jutro!!!
buziaki przytulaki

Gorzej by byłojakby ten śmierdziuch mi oddał. Najwyraźniej " nie trawi/" kobiet w ciąży wiec nie miałby żadnych zachamowań żeby mi przyłożyć

Ola, no sama powiedz, czy to nie jest cudowne!!!mój M nie wie czemu płaczę, nawet nie staram się mu tłumaczyć bo to facet jest i myśli, że my na tym necie takie pitu pitu pociskamy, ale takie info dobre daje tak ogromną siłę-nawet jak nie wyjdzie za 1szym razem, to za kolejnym się uda na stówę!!!a kiedy w końcu nasi M usłyszą taką info, jak dziś M Kobietki, to zrozumieją po co się tu spotykamy:)
Aga, no w zasadzie racja, ryzyko zawsze jest i dla brudasów nie warto...mnie też ostatnio małż w urzędzie szturchał jak przyszła jakaś meliniara, że mąż w areszcie a ona się śpieszy bo dzieci małe same w domu zostawiła, i że ku...wa ona musi z nim ślub w areszcie brać-sama nie lepsza od niego-miałam ochotę jej lutnąć, ale co by to zmieniło...

Ostatnia edycja:
Ola, no sama powiedz, czy to nie jest cudowne!!!mój M nie wie czemu płaczę, nawet nie staram się mu tłumaczyć bo to facet jest i myśli, że my na tym necie takie pitu pitu pociskamy, ale takie info dobre daje tak ogromną siłę-nawet jak nie wyjdzie za 1szym razem, to za kolejnym się uda na stówę!!!a kiedy w końcu nasi M usłyszą taką info, jak dziś M Kobietki, to zrozumieją po co się tu spotykamy:)
Kochana masz rację. Mój P też zrozumiał czemu tutaj jestem z Wami. I ja również cieszyłam się znowych fasolek tak jakbym zupełnie to ja zobaczyła w swoim teście II kreseczki

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry