oj o tym bólu w pachwinach to coś wiem najpierw boli jakby sama góra uda , potem promieniuje dalej ,a potem to mam skurcze co pare minut i to tak boooli:-(, a jak wezme nurofena to przechodzi bo nospa nic mi nie daje
No mi dentystka zrobiła tego ząbka co to miał być kanałowy ,ale okazało się ,że tylko z wierzchu tak strasznie wygląda bo on był ukruszony i to wyglądało jak wieeeelka dziura jasna , no ale samo leczenie tej wielkiej dziury trwało niespełna minutke potem pani dentystka doprawiała mi reszte ząbka ,a ja drzemałam

.
Agnieszka ty byłaś u dentysty i ci powiedział o tym stanie zapalnym dziąseł ja też mam dziś debtystka mi powiedziała bo mi krewka leci z dziąseł i sie zapytałam jak to leczyć , a ona mi na to ,że najpierw trzeba wyleczyć zęby ,potem zczyścić kamień i dopiero można płukankami leczyć dziąsła ,a i zrobi mi też jedynke bo mam taka żółtawą plame po lekach z dzieciństwa i tak sie rzuca w oczy jak teraz reszta bielutka w końcu nie wstydze sie uśmiechać bo już tej paskudnej ukruszonej dwujki nie ma tylko jest całkiem nowa dwujeczka

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ola to lecz kochana ząbki bo ponoć żadne bakterie nie są potrzebne fasolkom, mi dwa jeszcze zostały.no i potem czyszczenie kamienia i tej plamy chyba że pod kamieniem cosik tkwi jeszcze co jest bardzo możliwe
Karolcia dopiero nadrobiłam twojego posta no ja u lekarza jeszcze nie byłam bo jest na tym chorobowym do 1 grudnia, drugi lekarz mojej koleżanki też na chorobowym no i został tylko ten rzeźnik

i drugi rzeźnik co by mojej siostrze mojego chrześniaka zamęczył w brzuszku więc do nich nie idem bo siem bojam i nimi gardzę

pujde po 1 grudnia , ale fasolki nie ma bo mnie dydole nie bolą i @ sie dziś kończy planowo, mówie wam dziewczyny,że ten test był trefny
Lena no to już niedługo zobaczysz ,że szybko zleci i już niedługo będzie mknął twój suwaczek.