Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja urodzilam synka w 23 tc i narazie musze sie pozbyc krwawienia po zabiegu i pozniej @ i do marca moze wytrzymam...zdec podziwiam ze po tak niedawnej stracie juz jestes w kolejnej ciazy ... w 29tc... musialas duzo przejsc... strasznie duzo... a mialas lyzeczkowanie?? jesli moge spytac, oczywiscie nie chce urazic... jej ja tez chce tak szybko zajsc w ciaze jak tyja urodzilam synka w 23 tc i narazie musze sie pozbyc krwawienia po zabiegu i pozniej @ i do marca moze wytrzymam...
chyba to już obsesja...no i kolejny trening cierpliwości!!!!ja nie wiem jak to jest,może to efekt po przejściu jednej straty, że ten sceptycyzm dominuje niestety, ale przy moim teście w tej ciąży, jak tylko zobaczyłam słabiutką 2gą kreskę, to nawet przez myśl mi nie przeszło, że @jeszcze może przyjść, chociaż jak już mówiłam byłam tydzień po terminie, ale też 2 ostatnie cykle miałam zaburzone.ehh dziewczonki, to ja będę za Was optymistką-w swoim przypadku jakoś nie do końca mogę, ale przynajmniej za Was będę myśleć pozytywnieNo u mnie jeszcze termin nie nadszedl a z tym moim terminem to roznie ,ostatnio mialam cyk 24 a wczesniej 30 dni wiec narazie czekam co bedzie dalej czuje sie jakbym zaraz mial dostac wiec rano w poniedzialek wysle ci kurierem na moj kosztDzisiaj mam 25 dc