• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny ale się Was dzisiaj miło czyta :-):-):-):-) aż się gęba śmieje:-):-):-)

Normalnie chciałalbym już być w tym miejscu co Wy,
ale poczekam na swoją kolej.:-p:-p

Na razie cieszę się Waszym szczęściem :tak::tak::tak::laugh2::laugh2:

ja nie wiem jak z tymi datami
mi raz wychodzi 08.08 a raz 16.08

A miałaś regularne cykle? Jak tak to powinnaś mieć constans w dacie porodu ;-)

Gorzej u mnie, bo data @ była ostatnio loterią. Dlatego gdzieś w głębi serca boję się dni cyklu po dniu 30. A jeśli dostanę @? 2 dni temu się na nią czułam...

Dziewczyny ale się Was dzisiaj miło czyta :-):-):-):-) aż się gęba śmieje:-):-):-)

Normalnie chciałalbym już być w tym miejscu co Wy,
ale poczekam na swoją kolej.:-p:-p

Na razie cieszę się Waszym szczęściem :tak::tak::tak::laugh2::laugh2:

Lena ani się obejrzysz a będziesz :-)

Mi się przypomniało jak w czasie pewnych przytulanek w ostatnim czasie, M po wszystkim przytulił się do mojego brzucha i powiedział szeptem: "No niech któryś trafi"... A ja wtedy mu powiedziałam, że na pewno się nie uda. Mieliśmy bardzo stresogenny okres w życiu (odwołanie ślubu, śmierć Grzesia i inne takie sprawy, o których pisać nie chcę), więc uznałam, że Fasolka to cud na cudy by był...

No i proszę...

A staranka zaczęliśmy w październiku tuż przed pierwszą datą ślubu... :-)

Nie właśnei że różnie z tymi cyklami .OM - 05.11.09 a cykle ostatnio 30-33 dn, zakładam 32 bo raczej do poczęcia doszło 23.11

Kurcze, ale bliźniaczo :-)

Ja miałam OM - 7/11/09, cykle jak pisałam Kasi 30-36. Też za radą Kasi zakładam 32 i tak jak Ty stawiam na poczęcie 23/11/09. Przywitałam tego dnia mojego M po powrocie z pracy w bieliźnie, szpilkach i z szampanem. Było baaaardzo miło :-) Do tego stopnia, że mamy dziś pięny efekt :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry